2013. április 20., szombat

9 *Káros Sugár* {Teen Top}

Niel és CAP vagy három órát aludtak, nem többet. Ezenfelül a felkelés rendesen ment, pihentnek néztek ki. Fél nyolckor a leader újult erővel segítette szerelmét az ágyból összekaparni. Köztudott, hogy a csapatba CAP szeret a legtöbbet aludni, ő kell fel általában a legkésőbb, ez azért is van, mert nem merik a többiek felkelteni.

Amíg várták a többieket, helyet foglaltak a nappali kanapéján és csendben nézték, ahogy a nap egyre erősebb sugarai besütnek a tágas ablakon. A szobába vakító világosságot teremtett. Niel a leaderhez bújt, zavarta a szemeit a napfény, főleg egy ilyen reggelen. CAP simogatni kezdte a fiút vállánál, hajánál majd az arcánál. Közelebb hajolt szerelméhez és cirógatás közben megcsókolta. A harmadiknál átdugta a nyelvét. Niel lejjebb csúszott, hogy kényelmesen legyenek. CAP felállt és úgy folytatta a kényeztetést. Az énekes teste felhevült, most sem hagyták volna abba, csak, hogy:
- Jóóó reggelt! - L.Joe széthúzta őket a homlokuknál.

Niel megköszörülte a torkát és elpirult, míg CAP felegyenesedett.
- Nem értem mit csináltatok, hogy nem bírtatok ki fáradni és aludni még négy órakor sem! - ült le Niel mellé a fiatal rapper.
Régen csinálták és az este nagyon kívánták egymást. Niel minden mozdulata éheztette a leadert. Aminek meg lett a következménye.
- A többiek sem tudtak aludni tôletek. ChangJo a konyhában volt sokszor, majd Chunji is utána ment..... de CAP! Ha tényleg te vagy a vezetô... - húzta fel a szemöldökét -, akkor tekintettel lehetnél a többiekre.
- Ellene vagy a kapcsolatunknak? - kérdezte a megvádolt komolyság telien.
- nem.... - hangzott a válasz bizonytalanul.
- Zavar ez? - hajol CAP Niel fölé és megcsókolta. Nem bírták abbahagyni, majd lassan becsúsztatta a kezét az énekes pólója alá. A fejét kapkodó L.joe kényelmetlenül érezte a helyzetet:
- Ne! Neeee! A többi tag elôtt ne! Elôttem se. Azonnal hagyd abba a tapizását és kulcsold hátul össze a kezeid! - szúrta ki a leader mozdulatait. - elégszer élveztetek el este, nem?? - L.Joe megdörzsölte a homlokát - Tényleg le kéne állnotok.... nem azt mondom, hogy teljesen! Például hamarabb abba kéne hagynátok, ha szexeltek, elég egy menet. Óh és halkabban! - utalt Niel "visítozós" hangjára.
- Csak ezért  vagyok olyan hangos, mert a helyzet ki váltja belôlem! Velem született reflexek! - szólt hangsúlyosan Niel. CAP gondolta, ha már az énekes is megszólalt, jobb ha itt hagyja ezt a kettőt:
- Beszélgessetek még szépen, finoman, addig megnézem Rickyt! - menekült.

- Attól még, hogy élvezed, lehet csöndben! - folytatta L.Joe.
- Miért hiszed, hogy olyan vagyok, mint te? Miért kéne olyannak lennem? MinSoo jobban kielégít engem, mint Chunji téged. Ez magától érthetôdô. Ne hasonlíts  magadhoz. Hangosabb vagyok, így a nyögéseim is nagyok!
Niel magasabbra emelte fejét. Bármennyire is fáradt volt, most már nem az. Dühös! L.Joe elhúzta a száját a másik bátor hozzászólásán.
- Ne merd - ütötte tarkón Nielt - Chunjit belekeverni a témába!
- Chö! De neked épp ez a bajod! Tudod jól, hogy azért vagyok hangos, mert jobban csináljuk mi.  A ti kapcsolatotok rosszabb! S ezt te mondtad nem rég!!
- HÉ! - vágta erôsebben fejbe ismét. Niel lehajtotta kicsit a fejét, hogy a hja eltakarja a szemeit. - Lehet! Lehet halkabban csinálni! Szex közben zárd össze azt a hatalmas pofád!
- Nem vagyok te!
L.Joe ismét fejbe vágta. Hogy meri így felemelni a hangját? Nézet szúrósan a néma mellette ülôre. A rapper lejjebb hajolt, hogy lássa a szemeit, s közben ismét rácsapott egyet a fejére. Niel dühösen felállt:
- Ütögess mást!
S kifutott a lakásból. A rapper utána nézett a fejét rázva.

Közben Ricky mesélt egyet CAP hyungnak:
- ... és akkor felnéztem a plafonra, miközben halottam a hangotokat. Rémületes volt! Féltem, hogy rám szakad a plafon. Ezért nem mertem becsukni a szemeimet! Bár mennyire fáradt voltam a betegségem miatt hajnalok hajnalán. - átérzéseit adta át a fiatal a leadernek, aki könyökölve hallgatta - Nem tudom meddig csináltátok, szerencsére eltudtam aludni háromnegyed háromkor!!
CAP megpaskolgatta a feje búbját neki:
- Jól van, jól van értem....
- Ahh Hyung, ne érts félre. Nem szeretném, hogy szakíts vele! Niel most.... Sokkal boldogabb.
- Tessék? - érdeklődött kíváncsian a leader, hogy honnan szedi ezt a tényt.
- Eddig úgy láttam, hogy Nielben van valami, ami ôt elnyomja. Kivûl mindig vidám és mosolygós  de mintha nem érezné jól magát. Továbbá fél a banda tagjaitól.... Igyekszik teljesen megfelelni, nem szereti, ha lehurrogják.....
Ricky nézet maga elé és gondolkozott. CAP érdeklődést nyújtott a fiatalabb szavai felé. Jól sejtette a legelején, hogy Niel szeretett hiányos, és egy furcsa személyiség.
- Lényeg a lényeg! - csapta össze a tenyereit Ricky és a leaderre nézett - Niel szeret rád támaszkodni. Rossz lenne, ha nem állnál mellette.
CAP elmosolyodott és keményen megsimogatta Ricky fejét:
- Szeretünk téged! - mondta hangsúlyosan - Gyere reggelizni! Azt kapsz tejet, hogy olyan magas legyél, mint az IQ-d!
Ricky büszkén felnevetett, miközben a leader kiment. ChangJo és L.Joe nézték a telefonjukon a híreket, illetve játszottak (az hihetőbb.)
- Chunjit senki se akarja felébreszteni? - kérdezte CAP a két fiútól.
- Figyelj... Mellettetek volt éjszaka! Hiába kértem, hogy jöjjön át.... - csúszott feljebb a fotelben L.Joe  - Képzeld a helyébe magad!
- Ha ÉN hallanám éjszaka Niel hangját, biztos féltékeny lennék! Még a lihegésétôl is felkapnám a fejem... - nevetett egy csöppnyi komolysággal a leader.
- Nem annyira nevetni való dolog ez.... Este....  - kezdte ChangJo, de CAP folytatta:
- ... Elég hangosak voltunk és te sokszor fogtad a fejed a konyha asztal fedélzetén! Tudom! L.Joe ezzel kezdte a reggelemet, majd Ricky egy hosszú mesével folytatta, ugyan arról a témáról! Ha most te is és Chunji is elmondjátok ugyan ezt, szét hasad a fejem!!
- Na látod! - mutogatott L.Joe az ingerült leader felé - Ott a pont! Nem vagytok tekintettel ránk, s igyekszünk a figyelmeteket felvonni arra, hogy-
- Leszarom! Idővel úgy is megszokjátok! - hallgattata el L.Joe-t. S a konyhába benézett, majd Niel szobájába nyitott be. A maknae egy kicsit megijedt a vezetőtő kitörésétôl, de figyelte a császkálását és megkérdezte:
- Valami baj van?
- Csak ti bosszantottatok fel.... De hol van Niel?
- Az a kölyök valahol az utcán van.... - szólt L.Joe.
- Hogy hol? - értetlenkedett CAP.
- Lent! Szellőzteti azt az üres fejét - húzta el a száját a rapper.

CAP nem akarta elhinni... Előkereste a felsőjét és kiment az ajtón.
"Miért lép le?? Ha tényleg szeret mellettem lenni, akkor tartsa is ahhoz magát!" - bosszankodott a rapper és a liftbe érve hívogatni kezdte Niel telefonját. Nincs kikapcsolva, mert csörög, de nem óhajtanak fel venni.
- A francba! - tört ki magából. A ház kapujába újra hívta a számot. Alig van ember az utcán, lehet, hogy már sokan dolgoznak. Fél kilenc van ezen az áprilisi hétköznapon és az időjárás olyan kegyetlenül hűvös, mint amilyen Niel, hogy nem veszi fel a telefonját. CAP fázva és kétségbeesve nézet körül, majd elindult az északi irányba. Reménykedve tárcsázta újra.
- Halló? - vette fel Niel harmadik csöngésre.
- Mi a szarért nem lehet felvenni az első hívásomra?? - kiabált a leader.
- MinSoo én...
- Hol vagy??
- Az nem érdekes....
- Válaszolj!
- Egy utcába...
- Mi van?? Hány saroknyira vagy? - csuklott fel a hangja az idegességtől.
- Két sarokra.... Északra...
- Ne merj mozdulni! - ahogy futni kezdet sokan fel kiáltották a nevét, de nem követték.
Az énekes nem akarta elmondani, hogy hol van? Hát eldobja az eszét ettől a hülyeségtől. Mennyit ér neki a szerelmük, ha ezt se osztja meg, miközben szét aggódj magát érte... Mikor lihegve az utca szélére ért nagy kő esett le szívéről.
- Ne kiabálj.... - Niel fülét fogta, míg árnyékban állt, macskákkal a lábánál. Egy rövid ujjú volt rajta és egy vékony nadrág.
CAP végig mért rajta:
- Ahh - rázta át a hideg. Ha ő kabátban fázik, Nielnek sem lehet melege. - Te hülye!! - kiabált rá hangosan.
- Kérlek....
A leader felé kezdett haladni:
- Hogy képzeled, hogy az engedélyem nélkül elmész? - kezdte kioktatni a leader. - Nem tartod magad a szabályokhoz?? Haa?? És mi az, hogy reggeli előtt, üres gyomorral kell rohangálnom utánad??
- MinSoo.... - ijedt meg Niel, mint a macskák a lábánál. Könnyek jöttek ki a szeméből, mikor CAP oda ért és egyik kezével megtámasztotta a falat:
- Tudnám miért rohangálok miattad! - rázta a fejét - Hagytalak volna csak úgy eltűnni.... Ha nem szeretnélek....khöm - köszörülte meg a torkát. Niel lehajtva a fejét hallgatta. Mikor a leadernek nem volt több mondani valója egy nagy lélegzettel hirtelenjében átölelte az énekest. Niel kis reflex hiánnyal, meglepődött és viszonozta a karokba zárást. CAP nyakához bújt és úgy dőltek ki belőle a könnyek. A leader legszívesebben megcsókolná, de nem meri kockáztatni az utcán. Halkan szerelme fülébe súgta:
- Bár mennyire is rossz kedvû vagy, tôlem ne távolodj.
- Igyekszem megfelelni a szabályoknak és a többieknek!
Niel mondatára CAP-nak Ricky szavai jutottak eszébe. De utána ismét gondolkodás nélkül erôsebben ölelte meg a fiút:
- Töröld le a könnyeidet, hagyd abba a sírást - s elengedte ôt.
- De te se tudnád elképzelni, hogy halkabban csináljuk, nem?....
- Psz! Pszt! Ne az utcán beszéljünk!!

CAP visszatámogatta az elkóborolt egyént. Nielbôl néha-néha még kicsordultak a könnyek és felszisszent, de próbálta magát fékezni, nehogy idegesítse ezzel szerelmét.
Mikor az ajtón benyitottak, Chunji drámaian fogatta ôket:
- Hol voltatok? Együnk! Könyörgöm! Direkt csináljátok ezt velem? Reggelit! Vagy tíz órait, tök mindegy! - borult térdre. CAP mosolyogva bólintott, hogy öké, együnk."
- Remélem elgondolkodtatok amit mondtam - nézet feléjük L.Joe. Niel kicsit megrettent, ahogy szemkontaktusba került vele. De mihelyst Chunji a nyakába ugrott - hogy irány a konyha - ô is feleszmélt.



Két uke egymással szemben



MinSoo megtudod védeni Nielt?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése