2013. április 11., csütörtök

6 *Szeretet Leader* {Teen Top}

Címhez hozzátéve: CAP bátyuuuuuuus *Q* hehheheh ^^"

Lassan eltelt egy hét. Ma a fiúk nem voltak próbán. Április... de az idő még mindig hideg!
Egy vacsorával jól lakott társasági hangulat ült és pihent a konyha asztalnál.
- CAP hyung! Te fázol esténként? - kérdezte az asztalra könyökölve Ricky a banda többi tagján körül nézve.
- Miért? - nézet fel a leader meglepődve.
- Niel mesélte nekem, hogy mindig ráfekszel alvás közben!
- Rickyyyy! - kiáltott fel az előbb említett énekes. Igaz, hogy reggel kérdezősködött tőle, milyen CAP hyunggal aludni az elmúlt időben, és Niel gondolkozás nélkül válaszolt,szokása szerint, majd Ricky lelkére kötötte, hogy ez maradjon köztük.
- Nem is fekszem rád alvás közben... - nézet CAP párjára.
- Dee, szét nyomsz... - suttogta válaszkép.
- Kérdeztem, hogy jó-e, ha együtt alszunk!!
- Niel még azt is mondta, hogy azóta nem szexeltetek és még egy csók se volt! Hiányolja! - lökte ki magából a szavakat Ricky, élvezve a filmbe élô jelenetet.
- Nem mondtam, hogy hiányolom!!! - ízig vérig pirult és leszegte fejét, félt másnak a szemébe nézni.
A három csöndes fiú egyszerre feküdt ki. ChangJo könnyes lett a nevetéstôl Chunji meg majd ki pukkadt. L.Joe-t az "egy csók se" lepte meg.
CAP végig nézet a jó kedvû társaságon, ô is mosolyogni kezdett a hangulat hatására. Nem direkt hagyta figyelmen kivûl Nielel való kapcsolatát. Megszokta azt, hogy a másik kérleli ôt, ha szüksége van kielégítésre. Most neki kéne lépnie? Ha lép, akkor most azonnal - gondolta - és magához húzta a pirult arcú Nielt:
- Bármikor csinálhatjuk!... - s rángatni kezdte az ajtó felé szerelmét.
- Nehogy szexeljetek most! - szólalt meg ChangJo.
- Miért ne? - CAP csipôn karolta Nielt szorosan magához, majd megcsókolta, a fiúk láttára:
- Woooow! Csók! - tapsolt Ricky, majd L.Joe mosolyogva csapta ô is össze a tenyereit. Chunji és ChangJo csak elfordultak és szótlanul elpirultak.
- Nektek ennyi volt! - mondta CAP és tovább húzta Nielt kézen fogva, aki nem értett hirtelen semmit, ha megkérdeznénk mennyi 2+2, lehet, hogy nem tudná megmondani a választ.
- Nem mintha szeretnénk nézni!! - kiabált utánuk Ricky.
- Khöm - köszörülte meg a torkát Chunji - Ha már ilyen jó kedved van Ricky; mosogass el! - majd elmenekült a konyhából.

L. Joe a hallgatag árny, úgy suhant ki ô is és megállította a fiút:
- Chunji... Mi régebben csináltuk, mint Nielék! - mondta halkan, ártatlan, kis arcával.
- Ahh... nem lehet Lee Joe...
A rapper közelebb hajolt, lassan. Chunji vállaiba kapaszkodott. Mindkettôjûket forróság öntötte el, ahogy L.Joe ajkai közelebb értek.
- ChangJo!!! Gyere segíteniii!! - Chunji Ricky hangjára felkapta a fejét és hátrébb lépet, be a szobájába:
- Felejtsd el ezt most! - mondta halkan.
L.Joe lerázva....



- Ahh - nyögött Niel, ahogy CAP ágyára huppant. Ha pontosak akarunk lenni, a leader dobta ôt az ágyára.
- Nem hiszem, hogy azt mondtad Rickynek, hogy hiányzik a szex... - térdelt fel az ágyra CAP - Ahhoz túl mulya vagy! - nevetett és nyakához hajolt - Aranyos!!
Niel átkarolta szerelmét a nyakánál:
- MinSoo... - sóhajtotta fel, ahogy a leader csókot nyomott bôrére, majd lassan beletúrt a hajába.
Niel idô múlva fészkelôdni kezdett és felhúzta a lábait:
- Vegyél le rólam mindent!....
- Hééé Ne siess! Túlságosan felizgatsz! - alsó testével ránehezült és tolta fel a pólóját Nielnek, aki most kapta fel a fejét, ahogy érezte mikor a leader ráhajolt a férfiasságára. Ô vágy volt ez. A másik csak engedelmeskedik. Letépték egymásról a pólót és CAP mozogni kezdett. Niel még ennél is jobban akarta élvezni. Elkezdte kigombolni az ô és a másik farmernadrágját is.
- Ne siess! - hagyta el CAP szája ezt a felszólító mondatott megint. A fiatalabbnak felemelte a kezét és felsôkarját kezdte csókolgatni. Keresni próbálta az érzékeny pontjait, de eddig csak a nyakán talált. "Nielnek még is csak a dugás a legjobb..." - jutott határozásra csalódottan a leader. Szívesen játszott  volna még szerelme testével. Így hát sebesen megcsókolta ôt. Közben kezével lecsúsztatta Niel nadrágját, majd a sajátját. A nyelvét addig átdugta a másik szájába, míg nem tuszkolta le a földre a két alsót is.
Ahogy CAP felemelkedett és végig mért Niel meztelen, vézna testén; elhatározta mit fog tenni. Lejjebb  hajolva a fiatalabb merev nemi szervét a szájába vette. Hogy még nagyobb élvezetet nyújtson párjának simogatni kezdte a combja belsô részét. Most kezdôdtek az igazi nyögések! Hangosak és jelzik a leadernek, hogy tegye ôt azonnal magáévá. Niel egész teste rezgett az élvezettôl; Ahogy CAP mozgatni kezdte a szájában, egyre feljebb tolta a csipôjét. Bele mart a vállába a tetoválásnál:
- MinSooooo!!! - kiabált eszeveszett hangosan! nem csoda, ha a melletük lakó Ricky már rég átköltözött Niel üres szobájába.

A leader jó reflexeinek köszönhetően felemelkedett, mikor sejtette, hogy Niel elélvezik. Mikor ez megtörtént, vissza hajolt:
- Te fogsz mosni... ha feltétlenül fogsz tudni járni... - CAP habozás nélkül Nielbe dugta két ujját. A kis énekes szorosan összezárta fogait.
Ahogy CAP ránézett az arcára elmosolyodott:
- Most már ne siessünk?
- Eh... Ez annyira jó.... - nyávogott magas hangján. CAP a harmadik ujjával is tágítani kezdte, majd hirtelen bedugta saját nemi szervét. Niel hátra csapta  fejét és nyögdécselt hangosan.

Arany tömb értékû élmény, ahogy CAP egyre gyorsabban mozog benne. Niel száját egy pillantásra se tudja becsukni, folyamatosan jönnek a hangok belôle, ami a leadert biztatja folytatásra.
Ôk ketten reggelig is képesek csinálni és élvezkedni egymáson, ha nem fáradnának ki tôle!




Szeretjük ilyenkor a PS-ot! X3










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése