2013. április 16., kedd

8 *Karokba Zárva* {Teen Top}

L.Joe szépítgette magát reggeli előtt a tükörnél.
- Lee Joe hyung? Minden rendben? - kérdezte Niel.
- Aha...
Niel gondolkodóba esett; Chunji és a rapper együtt voltak éjszaka.... L. Joe még is stabilan áll a két lábán, nem fájlal semmit....
Hirtelen átfutott az agyán egy beteg lehetőség, hogy Chunji van alul, de azonnal kizárta, nem is akarta elképzelni.
Na de még is.... Ő az éjszakák után CAP oldalán vánszorgott....

A rapper épp a haját igazította, mikor megszólalt:
- Egy cseppet irigylem a ti kapcsolatotokat....
Lee ByungHun átlátta a helyzetét; ő mint uke kellett kiállnia a szerelméért. A másik kettőnél a leader védte a dolgokat.
Niel viszont nem értette:
- Miért? Mire gondolsz?
- Jobban szeretném, ha Chunji keményebben csinálná. Akkor mi is reggelente olyanok lennénk, mint ti. Te CAP mellett oldalazol, ölében vagy... Ahh Mindegy.... - L.Joe beviharzott a szobájába.
Nielben meg lő világosság. Azaz csak egy kicsi. Lee Joe most fejtette ki, hogy a másik kapcsolat erősebb. De ami az énekesben maradt meg: CAP keményebb, mint Chunji. Ezért ő reggel támaszra szorul, nem úgy mint hyung.
Nem lehet minden pár egyforma.


Teltek az áprilisi napok, hetek. Az idô nagyon lassan akart melegebb lenni. Fel-lementek a Celsius fokok, sokaknak fajt emiatt a feje. Szegény Ricky meg is betegedett. A csapatnak rengeteg dolga volt. A No.1 album kiadása alkalmából a fellépéseket kezdték befejezni. Hamarosan a végéhez érnek.
Minden estére mostanság egyre fáradtabbak és nyügôsek.

Az lehűlt idô este beköszöntött és átjárta a fiúk lakhelyét. Niel mikor kijött a szobájából kényelmesen nyújtózkodott egyet, s a hideg kétszer is átrázta amilyen magasra nőtt. Neki dőlt a radiátornak, hogy a kellemes forróság átjárja a testet. Előtte a szóba látványa egyenesen "gyönyörű" volt. Nem értek rá mosni, vasalni.... Így a ruhák szanaszét hevertek. Szerencséje a csapatnak, hogy egy csomó öltözékkel el vannak látva. Niel megigazította a rózsaszín hosszú ujjúját és unatkozva felnézett a lámpára. Mire lehajtotta a fejét CAP közeledett hozzá. Már biztos alváshoz készült, mert délben nem fekete póló volt rajta, mint most. 
- Min Soo?...
A leader szótlanul elé állt. Lesimított a karján majd összekulcsolta az egyik kezüket. A másikkal rátámaszkodott a fűtő testre a fiú csípője mellett. 
- Minden rendben? - kérdezte semleges hangulatában CAP.
- Igen... - válaszolt halkan párja kulcscsontjára nézve. 
Az utóbbi időkben nem töltötték együtt az éjszakát, egy ágyban sem aludtak. Mióta folyamatosan fellépnek, le vannak kötve. De természetesen mind a ketten egymásra vágynak, s most az adott lehetőséget ki is kihasználják.
CAP hozzábújt, magához ölelte Nielt, aki dörgölőzni kezdett.
- Mit csinálsz? - nevetett a leader és megsimította a saját nyakát, mert a másik haja csiklandozta.
- Ahh én csak.... - húzta hátrébb a fejét zavartan és elnézett, azért szóltak rá, mert nem szabad ezt csinálnia?....
CAP behajlította az egyik lábat 
és a fiú arcát állon fogva visszahúzta, majd megcsókolta. Tétovázás nélkül simult hozzá. Niel belelendülve átkarolta CAP nyakát. Nem számított neki, ha a radiátor egyre forróban fût és netán leégeti a combját.  Készségesen hajtotta feljebb a fejét, hogy jól érezze, miként hatol CAP a nyelvével szájába. Ahogy játszadozás közben a leader ránehezült Niel lába közére a fiú felnyögött. Eleresztették egymás nyelvet és nyál foszlányt hagyva, az énekes bele borult szerelme nyakába. MinSoo bámulta a fiatalabbikat, majd megszólalt:
- Niel? Most...
- Szeretném! - válaszolt határozottan a még rendesen fel nem tett kérdésre. S engedte, hogy CAP benyúljon a pólója alá és végig simítson a csípőjen.
Pikáns érzések Nielben. A leader számára kívánatos lesz, s ha nem döntheti most ágyba, az őrület fogja utol érni.
A másik nem tanúsított ellenállást.


Vezetőhöz méltóan, tekintettel voltak Rickyvel, hisz beteg. Niel szobájába mentek (Chunji mellett.) Itt se volt nagyobb rend, mint az előtérben.
Ahogy Niel ledőlt az ágyán CAP azonnal fölé hajolt.
- Miért szereted velem? - kíváncsiskodott a leader mosolyogva. Niel lágyan átkulcsolta az ujjat szerelme kezével. 
- Szeretek veled lenni! A csapatnak nagyon jó vezetője vagy, belém mindig lelket öntesz.... - gondolkodott, de tényleges választ nem bírt adni.
- Szeretlek... - mondta gyorsan, suttogva, és az ajkait Niel homlokára nyomta. A másik automatikusan becsukta a szemeit és megcsókolta. Újra élvezheti a kellemes kényeztetést, mint a fellépések elôtt.

CAP hyungban temérdeknyi szeretet van. Még ha az ember nem is képzelné. (Ô egy szerető báty)

Izmos karjaival Niel pólója alá tévedt és azt szempillantás alatt levette. A fiú magasba emelte a karjait:
- Marry Me~ Marry Me~ - énekelte angolul, nagy akcentussal.
- Most akarnál új számokat írni?... - mosolygott a rapper és lejjebb hajolt, Niel felnyögött ahogy a nyakához ért.
Pedig nem kellett volna ennek szokatlan érzésnek lennie.... Lehet, hogy olyan régen csinálták? Fordultak meg a gondolatok CAP fejébe, majd a tovább haladásról elmélkedett.... Lehet, Niel ától is elszokott, hogy magába érezze a leadert.... Tovább kell majd tágítania.... Mit neki! Az énekes így is élvezi! (A vezér fejébe nem is fordult meg az, hogy ÓVATOSABBAN. Ô egy vérbeli szeretô.)

Nincs tétova. CAP lehúzta a másik nadrágját az alsóval együtt és a fiúra feküdve bedugta az egyik ujját. Ha eddig nem sejtettek a csapattagok, mi folyik épp, akkor majd most. Niel nyögéseire tudni fogják - akár tetszik nekik, akár nem. A leader szereti szerelme kéjes hangját. Ahogy bedugta lassan a másodikat. Niel szeme egy kicsit könnyes lett. A lepedôt szorította, csak úgy, mint a fogait. Mikor a leader beljebb ment egy kicsit. Az énekes felkiáltott:
- MinSooooo!!!.... - csapta oldalra a fejét. A rapper meglepődve ránézett. Nem értette ezt a reakciót. Niel szája tartva maradt, mondani akar még valamit, de kapkodja a levegőt, nem sikerül szavakat kiadnia a torkából. Tüdeje fel-lemozog, majd ahogy kinyitotta a szemeit; Észrevehetetlen gyorsasággal vette le CAP pólóját a saját erejével, s szorosan átölelte.
A meglepődött rapper tágra nyílt szemekkel dolgozta fel az eseményeket, de lehiggadt ő is, ahogy érezte Niel teste melegét és szívveréseit. Benne is úgy kezdtek kavarogni a dolgok, mint az alatta levő szerelembe bolondult fiúban. Hirtelen kivette az ujjait - miközben Niel egy hosszasat nyögött. CAP letolta saját nadrágját és becsúsztatta férfiasságát.
Nem, nem a leader sietett! Ezt a cselekedetet Niel váltotta ki belőle, a fiú kezdeményezett. Ő csak egyszerűen nem tudott ellenállni. Várt meg volna, ha teljesen magánál lenne.
CAP feleszméltebb állapotában pártjára nézett. Végig mért a másik csukott szemeim, izzadáság cseppein és duzzadt, tátott száján, amiből sivító, hangos felnyögések jöttek.
Nem a legjobb döntés most abba hagyni.
Hogy Niel ne csak a fájdalmat érezze, a leader föléje hajolt. Leállt a mozgással és végig simított a fiú mellkasán.
Yaoi közben a görögdinnyére gondolok? OMO XD
Lassan Niel kinyitotta a szemeit, kapkodva a levegőt.
- Pihenj!... - súgta neki szerelme, aki lágyan tapintotta meg arcát. Jó érzés, mint forró nyáron a hűvös szellő (meg a magozott dinnye.)

Megfogták egymás kezét.
Ahogy az énekes, CAP is teljesen lenyugodt.  Nincs oka sietségre! Lassan ránehezült Nielre, aki a nyakához dörgölődőt mosolyogva. Csönd honolt a szobába. Elfoglalta a helyet a két fiú elméjében.
- Meg vagy? - szólt a leader.
- Hja... Csak összenyomsz!...
- Héé... Nem is vagyok nehéz! - emelkedett meg egy kicsit.
- De könnyű se! - nyögött fel Niel, mert érezte magában a rappert. - Nem bírlak el....
CAP már olyan pihent elméjű volt, hogy hirtelen elképzelte a fiút olyan erővel, amivel őt is feltudná emelni. Erre nevetés fogta el:
- Úgy szeretlek, ahogy vagy! - hajolt Niel arcához közel.
- Úgy nyomsz össze, ahogy vagyok!.... - tette hozza és csókot nyomtak egymás ajkaira. CAP tûzes hevében feljebb csúszott. - Ahh - nyögött fel, elrántva a fejet az énekes. - Folytassuk...
S lassan határa feküdt. Amíg a rapper Niel arcát simogatta, feltérdelt, hogy kényelmesen tegye ismét magáévá.

S újra hangos nyögések. Az idő megy, már rég át a másnapra. Ha azon a ponton érinti meg, a lakás Niel hangjával lesz tele. A leadernek tetszik, hogy a fiú ennyire élvezi őt.
Ennyi idő után nem csoda, ha az énekes elmegy. Viszont a másik meg bírja, nem áll le. Megállás nélkül löki. Az élvezet hevében van. Hol Niel combjait cirógatja  hol a hajába túr. Már ő is hevült hangokat add ki magából. A másik már nem bírta szusszal:
- MinSooo!!... - csapta fel a karjait és hátára fordult. CAP így se engedett. Hatolt be, ezernyi élvezettel. Csókolgatni kezdte Niel karját és nyakát. Messze még a végállomás.
Test nedvek az ágyon és testükön. Minde egyes nyögés, mint szárny csapás érzôdik, ahogy az élvezet emelkedik. Ó hatalmas! Niel felhajtotta az egyik térdét, hogy másodszorra is elmenjen. CAP a fiúra hajol és jobban benyomta. Így az énekes még nagyobb organizmussal élvezett el egyszerre párjával. Mindketten felnyögtek, felcsapva fejüket, bár Niel hangja sokkal jobban átjárta a teret. Mintha ölnék...
- Mi történt?????!!!!!! - ébredt fel Ricky, reflexbôl felülve, rémülten.
A két szerelmes, meleg leheletei vették be a szobát. Niel kábultan nézet szerelme szemeibe, miközben CAP lassan rámosolygott. Az énekes fészkelôdni kezdet, mozdulataival szinte kérlelte a másikat. A leader engedett neki és lassan kivette a nemi szervét a fiúból. Niel hasra vágta magát és bele dörgölte a párnába kócós fejét, míg a rapper a hátát kezdte el simogatni:
- Chö... Miért érzem ezt olyan romantikusnak?! - törte meg a csendet CAP kínosnak érezve magát. Niel kinyújtotta a lábait, majd a többi végtagjaival is nyújtózkodni kezdet:
- WoÁ! - kiáltott fel ijedten, ahogy leesett saját magától az ágyról. A leaderbôl nevetés tört ki. Hiányzott neki az a ügyetlen megszokott Niel, akinek szokása az ágyról való legördülés.
- MinSoo... Segítenél?.... Fáj mindenem.... Emelj fel! - vetette fel Niel remek ötletét szakadozottan beszélve.
- Én meg marhára fáradt vagyok! Nem gondolod.... - nézet lefelé, nevetését elfojtva - Aludj ott lent! - mosolygott.
- CAP!
- Csak viccelteeeem! Ne légy rám mérges! - szállt le az ágyról - Nem hagynálak lent úgy se! Gyere! - emelte meg karjaiban.
- V-Vigyázzzzz! - érezte a lábaiban az izomlázat.
Nem volt már olyan erôteljes a rapper se, hogy szerelmét szépen le is tegye az ágyra, így csak ledobni tudta. A lendülettôl egyensúlyát elvesztette és a fiú fölé esett. Nyugodtan néztek egymásra:
- Tényleg fáradt vagy? - kérdezte CAP mélyen a másik szemébe nézve. Niel megrázta a fejét. Tudta, hogy mi van a kérdés mögött "Mehet még?" "Bírod még?" Neil válaszolt:
- Melletted nem kívánom a fáradságot!
Megcsókolták egymást. CAP erôt vett magán és feljebb mászott:
- Szeretlek - súgta, de olyan halkan, hogy lehet est csak ô maga hallotta. De Niel ezt szavak nélkül is tudta.
Hajnali kettô után belekezdtek a második vagy harmadik(?) menetükbe.






~A NAP IGEN IS IGAZ~
X3





1 megjegyzés: