2013. április 11., csütörtök

5 *Akcióban* {Teen Top}

L.Joe POV

Maradék éjjelemkor álmomban újra átéltem az a gyönyört, amit Chunjinak köszönhetek. Egyre-egyre jobban beleszeretek. Minden éjszaka szívesen csinálnám vele, de az lenne minden reggel, mint most.
Chunji ébresztgetni próbál, de nem bírtam mozdulni se.
- ByungHun.. Rendben vagy? Miért nem ébredsz? - kérdezgette aggódóan tôlem. Mikor kinyitottam a szemem ôt láttam az ágy mellett ingben és alsónadrágban, kezét a vállamon tartotta. Forró és jó érzés fogott el, ahogy hozzá ért meztelen bôrömhôz. Rajtam még mindig nem volt semmi, a takaró takart és melegített ezen a hideg áprilisi reggelen. Nem lesz egy hamar ruha rajtam, hísz mozogni képtelen vagyok.
Mélyen bele néztem Chunji szemébe, mintha azt mondanám "Ne aggódj!" A beszédre alapból fáradt voltam.
- Lee ByungHun... ne szívass már... egyáltalán nem voltam durva. Nem tudnék valamit tenni, hogy ne sajogjon a tested? - hadarta Chunji, miközben fáradtan rápislogtam. - ByungHun.... - ismételte meg a nevem, mire én lassan kinyújtottam a karom és magamhoz húztam a kezét.
Nagy betûkkel rá írnám az egész fiúra, hogy az ENYÉM.
Pihengettem csukott szemmel, majd Chunji simogatni kezdte a fejemet, és ezt mind magától.... Gyógyító hatású!
Nem érdekelt hány óra, de mikor Chunji megszólalt, hogy most már ideje lenne felöltöznöm (és zuhanyoznom), akkor sejtettem, nincs már kora reggel.
Elengedtem és kiment. Lassan mozogni kezdtem. Fájni fájt, de ha arra gondolok, hogy csak a szeretkezés miatt ennyire, sokkal jobban éreztem magam. Fel tudtam öltözni és az asztalnál reggelizni a csapattal. Evés után CAP készülődni ment, majd Niel megcsinálni (még jobban) a haját...
- Tessék, Ricky! - nyújtott át egy bögrét ChangJo.
- Ohh.. köszi!
Feljebb hajoltam, hogy megnézzem mi az:
- Kakaó!? Én is kérek! - néztem ChangJo-ra.
- Majd én csinálok neked! - válaszolt Chunji, aki a hütôben pakolt.
- Megyek akkor készülni!
- Én is! - lépet ki a konyha ajtón ChangJo és utána Ricky bögréstől.
Elnyújtózkodtam az asztalon. Chunji hátát kémleltem:
- Chunji, mondj valamit... - szólaltam meg.
- Mit?... - pillantott egyet hátra.
- Amit reggel nem mondtál... Hogy neked milyen volt? Vagy talán inkább azt szeretném hallani, amit még nem mondtál nekem...- suttogtam kicsit elpirulva, hogy véletlenül se hallják meg kint. Chunji halkan elnevette magát:
- Reggel annyira aggódtam miattad, hogy minden kiment a fejembôl! - dôlt a konyhapultra felém fordulva. A tej a gázon forrt.
- Máskor is simogasd a fejem! - mosolyogtam rá.
- Ahhhh oké...
Majd felálltam. Mit nekem a fájdalmas járás, ha most az ô karjaiba akarok lenni? Lassan rádőltem és a nyakához dörgölődtem.
- Lee Joe?... - mondta halkan és átkarolta a csipômet.
- Mond ki most... - nyögtem neki, mire ô szorosabban átölelt és fúlemhez hajolt:
- Szeretlek.
Olyan halkan mondta, hogy az elejét nem is hallottam ennek a gyönyörû szónak.

Ricky POV

Kedves ChangJo-tól, hogy sokszor csinál nekem kakaót, de mindig kevés benne a cukor! Mindig én teszek bele kóstolás után... Egyszerûbb már, ha én csinálom magamnak! Mikor kimentem a konyhából vártam, hogy kihûljön és az után állapítottam meg, hogy vissza megyek tele tenni jó sok cukorral~ (My sugar baby)
A konyha bejáratánál sugdolózós mondatokat hallottam. Oldalamat elkezdte fúrni a kíváncsiság. Így hát nem nyitottam be, hanem hallgatózni kezdtem. Lee Joe, ha jól hallom, azt mondja: "Máskor is simogasd a fejem!" Ez alig utal valamire. Most szék tolást hallok és valamelyikük lépéseit. Aish... a gáz túl hangos. Lee Joe újra megszólal: "Mond ki..." Ahh nem tudom mi folyik oda bent. A tej az is csak forr, nem folyik!! Elszántan lenyomtam kisujjammal a kilincset, annak hála nem volt semmi hangja. Bekukucskáltam. L.Joe cipôjét felismerve, azt láttam, hogy ô Chunji elôtt áll, méghozzá marha közel. Ahogy hajoltam beljebb észrevettem a rapper csipôjén átkaroló kezeket! Szinte már beestem az ajtón! Riadót fújtam és elkúsztam a kakaóval együtt! (<- Annyira suki, ahogy elképzeleeeeeem! ^o^)
Lehet, hogy valami van köztük? Vagy csak úgy...
Hirtelen beleütköztem térden kúszva CAP hyungba, aki rám szólt, hogy ne játsszam az állatot, épp eléggé az vagyok, inkább készûlödjek, mert indulunk, most!
Kedves egy leaderem van! Állandóan box zsáknak nézz! Én kapok tôle a legtöbbet a csapatba,  ha nem Niel!

Egész edzésem fáradt voltam, ahogy az összes tag. Nem tudtam mi zajlik körülöttem, sok minden olyan homályos volt. Fôleg amit délelôtt láttam, biztos, hogy nem képzeltem?
Csak ismét otthon a vacsora illata élesztett fel. Utána meg felszabadultan döltem be az ágyba. Nem kellet sok, hogy elaludjak!

~**~

Hajnal! Egy óra múlt! S én, ahogy tegnap, ismét felébredtem. Megint egy óriási nyögésre! Kezd idegesíteni. Mikor meghallottam a másodikat, leszálltam az ágyból és kimentem.
Azonnal utánam jött ki a szobájából L.Joe. Az én hálóm melletti ajtóra néztem, CAP hyungéra.

Ricky POV End

Chunji kényelmetlenkedett az ágyán, majd felkelt. Nem hitt a fülének, hogy nyögéseket hall! Ma direkt nem aludt Joeval, nem akart ilyen szituációba kerülni. Lassan ô is kiment a szobájából.
Az elôszobában Ricky ízig-vérig pirulva, lerogyott térdekkel támaszkodik CAP szobájának falára. Mögötte nem kicsivel Lee Joe, aki fülig érô mosollyal áll, szinte már nevet. Meglepte, hogy nem csak ô szeretkezik banda tagokkal. Végül ChangJo kijött Chunjival együtt. CAP ajtaja elôtt álltak.
Nem csoda, hogy mind felébredtek.
- Mondjátok, hogy rosszul hallom... - nézet Ricky földre.
L.Joe mosolyogva megrázta a fejét.
A hangos érzéki nyögések Nieltől származtak, aki néha fel-felkiáltotta a leader nevét. Úgy látszik a fiú ma beadta a derekát CAP hyungnak, nem is akárhogy!
- Ohh te jó ég... - takarta el az arcát ChangJo, Chunji a maknae rekaciójára felkacagott és rádőlt. Ricky tovább tátotta a száját, hogy mikre nem képesek az idősebbek.
Ott álltak félkörben. Idő elteltével, L.Joe felnézetés bátran előrelépve bekopogott az ajtón:
- Halkabban csináljátok! - szólt be hangosan, szinte nevetve.
CAP erre leállt és Niel tágra nyitotta szemeit. Lebukás! Ezt annak hívják gyermekeim! (Sajnálom CAP bátyus, túl hangos a csajod X3)

A kinti tömeg lassan feloszlott. L.Joe mielőtt Chunji becsukta volna az ajtaját megállította:
- Mit szólsz?
- Ahhh véletlen egybeesés! - döntötte el a fejét Chunji.
- Szerinted mi is elmondjuk? - mosolygott boldogságtól kivirágozva Joe.
- Ahh.. Neeeeem... - rázta a fejét.
-Hő? Miért?...
- Majd később... szerintem... Jó éjt! - azzal becsukta a rapper előtt az ajtót. Chunji őszintén gondolja azt, hogy ő és L.Joe lehet, hogy nem maradnak sokáig együtt. Azért hiszi tán ezt, mert nem ő a kontroller?

Reggel kínosan érezte magát Niel, CAP ágyában. Márpedig tegnap este ő ment át a leaderhez, aki természetesen szárnyai alá vette a szeretett hiánnyal küszködő egyént. De, hogy most rajta kapták őket:
- Gyilkolj meg!.... Nem akarok eléjük kerülni.... - bujt a takarók és párnák közé.
- Amíg én vagyok a leader, ne hidd, hogy szidni kezdenek ezért, vagy ilyesmi...
- MinSoo.....

L. Joe se aludt jól az éjjel. Feje alá tette kezeit: "CAP hyung, most már, hogy lefeküdt egy csapattaggal. Chunjit és engem is jobban meg fog érteni?... De... Chunji miért nem akarja elmondjuk? - L.Joe nem tudott kiigazodni szerelmén...

Közben CAP Nielt lökdöste:
- Gyerünk!! Ki felé!!
- De MinSoo!! - hullatta  könnyeit.
-Niel... - állt elé és arcát végig simította - Nem kell semmitől se félned, itt vagyok...
S megcsókolta a leader a fiatalabbat.
- Hasonlót mondtál a szeretkezés előtt, az is... marhára fájt! És még most is sajgok!
- E-Egyáltalán nem voltam durva!! - tette fel kezeit.
Végül, mikor kiléptek az ajtón CAP Niel karját fogva. Az ügyetlen kölyök, ahogy szemkontaktusba került a kanapén ülő Ricky-vel és az elsétáló ChangJo-val, azonnal megrémült:
- Én ezt nem bírom!.... - fordult vissza a szobába, de CAP nem engedte.
- Niel! - szólt ChangJo. - Ne aggódj  Nem vettünk meg az ilyen dolgokért!!
- Hja! - mosolygott Ricky. Niel meglepődve rájuk nézet. - Attól eltekintve, hogy nem tudtunk aludni a hangodtól, nem zavar ha ilyesmiket csinálsz CAP hyunggal. És végül is ez korea! Élő meleg pornó, lásd SHINee! - nevetett Ricky.
Közben ChangJo megveregette Niel hátát:
- A nyögéseid is csak azért voltak, mert CAP nem vigyázott rád!
- Héé...Remekül kézben tartottam a dolgokat!
- Háát... Hallottuk! - viccelődött Ricky (akinek igazán jól áll, ha egy kicsit perverz a gondolkodása)~
Niel nem akart hinni a valóságnak. Ilyen könnyen befogadják a tényt, hogy lefeküdt a leaderrel.


Tôkéletes kép, nem de? Csak Rickynek VELEM lennie~

2 megjegyzés:

  1. A képen a középső (piros nadrágban) srác ki?? Bocsi a kérdésért de nem ismerem a bandát...:)

    VálaszTörlés