2013. április 21., vasárnap

10 *Ízek* {Teen Top}

A hét folyamán behívták a fiúkat az ügynökséghez. Kíváncsian fogadták. A menedzser egy tervvel állt elő. Az egyesült királyságban szeretettel várják a bandát, de persze; hol nem? Mivel Anglia színpadot is tudd nekik nyújtani, ezért s főnök megnézte mit tehet. Pénz az van, s ha már kimennek fotókat is csinálhatnak a helyi nevezetességeknél. A bevétel nagy lesz! Biztatta őket a realista menedzser. A fiúk hátradőlve fogtak vele kezet.
Április 30-án indulnak. Addig meg sok idő van, amit azzal kell tölteniük, hogy begyakorolják a koreográfiát.  Folyamatosan edzenek, mert a színpad az a hely, ahol a legjobbat kell nyújtani.
Ezzel mindenki tisztában van.


- Kezdünk fáradni? - fújta ki magát Niel az egyik szünetben.
- Én már nagyon.... - hunyta le a szemét L.Joe és leült a falhoz. Utána CAP is helyett foglalt.
- Párnááááát.... - búgta Ricky és eltérült CAP combjára hajtva fejét. A tánc eddig jól megy, egy hét alatt megtanulták a fellépés felét.
- Ki kér inni? - jött vissza a terembe Chunji üdítőkkel a kezébe.
- Chunji~ - mosolyodott el boldogan L.Joe és feltáplálkozva a szerelme vállára dőlt.
- Ricky kér! - gurult le a leader lábairól.
- Niel! - emelte fel a kezét CAP - Húzz fel.
A fiú szót fogadott  csuklón fogta és felrántotta. MinSoo a lendület miatt elég közel került társahoz. A leader elmosolyodott, míg Niel arca piros árnyalatot vett fel.
- Ne pirulj el..... - suttogta CAP nevetve.

A rapper megállapodott társaival, hogy az utóbbi időbe nem fogja Nielt magáévá tenni, már csak az edzés miatt is. Viszont, nem szeretné, hogy Nielel az történjen, mint múltkor; elidegenedjen a csóktól, meg a tapizástól, ezért együtt alszanak.
A további bökkenő; Niel teljes megfelelni akarása. L.Joe és többiek tele beszélték a fejét, ha csinálja CAP hyungal az rossz (főleg a fülüknek.) Így azóta nem hogy csókot, de az ölelést is hanyagolják.
A leader ezekről nem tud, csak sejti, hogy ezért csinálja.
Az ágyban Nielt könnyen elnyomja az álom, néha olyan hamar, hogy CAP még mellette sincs.
Szerelme már gondolkodott azon, hogy megmondja Nielnek: "Megfelelsz most a csapat tagoknak, de nekem... Legalább érezhetnéd, ahogy esténként átölelek." - Jobbnak látja inkább, ha nem ő lép. Hísz tapasztalataiban, mindig Niel kezdeményezett (legtöbbször.) S amíg Nielnek nem merül fel a leader hiánya, addig CAP hyungnak marad a hajnali karokba zárás.


Niel POV

Nem szeretnék mindent a régiben! MinSoo hyunggal szeretnék lenni, de a többiekre is figyelnem kell, ahogy ByungHun mondta.
Nap, mint nap alvást szimulálok. Nem látom hyungt, mit csinál, mikor mellém fekszik, ezért nem reagálok semmire. Mikor átölel, csak akkor tudok igazán elaludni. Elég szomorú. De ha átkarolnám én is, vagy hozzá bújnék, elveszíteném a fejem és kitörne belőlem az akarni vágy. Nem tudok megállt parancsolni magamnak, mint MinSoo...

Ezek a gondolatok söpörtek végig bennem lefekvésnél. Holnap indulhatunk Angliába. Ma nagyon kifárasztottak minket, plusz bepakoltunk a táskákat. CAP még nincs itt mellettem. Rendesen betakaróztam és próbáltam elaludni, de mint máskor ma sem sikerült. Főleg ezek a gondolatok után! Úgy érzem mindjárt megdöglök, fáj a szívem...
Az ajtót nyílását hallom, majd CAP hangos lélegzetét. Igyekszem nem mozogni. Lassan közeledett az ágyhoz és ruha susogásból ítélve, levette valamiét. Alul mindig van rajta nadrág, de felül trikó vagy semmi se.
Érzem, ahogy felmászik az ágyra. A takarót magára húzza és lefekszik, majd fészkelődni kezd, miközben felém halad. (Én az utóbbi időben mindig háttal fekszem neki, az oldalamon. Biztos nem tetszik neki. Indulok ki magamból.) Most is átölel a derekamnál és nyakamhoz dörgölődik  Hideg talpát végig húzza a lábamon, ami miatt a nadrágom felgyűrődik  Még kényelmesebben rám nehezedik egész voltjával és ajkait nyakamhoz nyomja.
Most fogott el az a érzés amitől mostanság mindig rettegek. Én is át szeretném ölelni, hozzá bújni, csókot adni, kimutatni, hogy mennyire szeretem, de félek. Ha elkezdeném, akkor fokozódna és újra hangosak lennék. Meg hát CAP megállapodott a többiekkel, hogy egy ideig nem csináljuk. Beleegyezésemet; Bánom!...
Hirtelen könnyek gyűltek a szemembe. Amik sietve lefolytak az arcomon és felszívódnak a lepedőben. Az a baj, hogy ez nem akart csak úgy pár cseppel befejeződni. Hullani kezdtek belőlem a hideg könny cseppek. Összeszorítottam a ajkaimat és fogaimat, nehogy felmerjek szipogni a sírás miatt.
- Niel, te sírsz? - kérdezte mély hangján CAP. Elengedett és karjaival fölém támaszkodott. Nem kellet volna megmozdulnom, de nem tudtam, hogy figyel. A szám elé tettem a kezemet és úgy szisszentem fel.
- Ébren vagy Niel? - fogta meg a vállam és rám hajolt, hogy lássa könnyeimet.
- Nem! - válaszoltam, akár kellett volna akár nem. A sírástól nem voltam magamnál. Belecsaptam a fejemet a párnába. Nem tudtam mit kezdeni magammal. Sírtam, de a hangomat nem eresztettem ki. CAP visszafeküdt mellém és cirógatni kezdte a vállam, ami az átkozott bőgéstől rángatózott.
Én tényleg vágyom rá!

Niel POV END

Nem szólnak esténként egymáshoz, hol ott sejtik a másikról, hogy fent van.
Pedig pár szó, akár egy mind a kettőjüktől és mind a ketten jobban éreznék magukat.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Másnap reggel indulásra készen álltak. A gép csak délután öt felé száll fel, addig is beülnek a reptéren a várakozótermükbe. Ahogy kiléptek a kocsiból, L. Joe felült a kosára, hogy tolják őt a táskákkal együtt. Chunji volt a szerencsés jelölt, aki erőt fejthetett ki. Amíg a termük ajtajánál várakoztak a rapper átkarolta őt:
- Mit csinálsz?... Ne itt...
- De.... Nem bírom... - sütötte le szemeit aranyosan. Chunji nyitva marad a szája, nem tudott mit mondani neki. L. Joe lába közé húzta a fiút és nyakába döntötte fejét:
- Szűkös helyzet... - súgta a célzást.
- Nem csinálhatsz most semmit... Le kell higgadnod...
L.Joe nem szólt semmit, ahogy beértek össze szedte a gondolatait és leugorva a kosárról kézen ragadta Chunjit. CAP utánuk nézet, ahogy az a kettő bement az öltöző helységbe. Ricky is észre vette:
- Helyes ez így? - kérdezte. CAP ránézett:
- Tök mindegy... - azt tovább haladt a kanapékhoz. Ricky felhúzta a szemöldökét, nem értette miért engedi most ezt Chunjiéknak.

- Te most komolyan bezártad? - nézet Chunji meglepődve, ahogy L.Joe felé fordult a kulcs csavarintás után.
- Nem veszel komolyan? - kérdezte szomorú hangnembe. Neki dőlt a falnak és pólón ragadva a másikat magához húzta. Lábaival hozzá simult. Chunji erre felemelte a kezeit:
- Nagyon rossz vagy, tudod? - viccelődött zavartan.
- Mondj amit akarsz.... Most tényleg nem vagyok magamnál... - világosította fel a párját L.Joe. Egy észrevehetetlen mozdulattal becsúszott Chunji nadrágjába és kezébe vette a fiú nemi szervét. A másiknak ezzel meglepetést okozva:
- Lee Joe, ezt nem szabadna... - tette szája elé kezét. A rapper viszont mozogni kezdet. - CAP rájön erre...
- Most Nielel van elfoglalva.
Chunji érezte, hogy már ő is kezd keményedni, de folytatást még mindig nem akart:
- Á-Állj le! Most, Lee Joe!
A rapper hallgatott; kivette a kezét és a falnak dőlve szerelmére figyelt:
- A leader hozzánk egy ujjal se fog érni. Elhiheted.
- De most mintha mindegyikünket figyelmen kívül hagyna. Nielel sincs együtt. Egy ágyban alszanak még?
- Azt hiszem. De így a jó. Ránk se figyel~
- L.Joe... Ezért mondtál olyan dolgokat Nielnek? Miattunk? CAP hyungnak nem lett ez így rossz?..
- Hahaha Ilyen rossznak tartasz? - Joe nevetésére Chunji is elmosolyodott - Nem ezért dumáltam tele Nielt. Csak szeretném, hogy tudja, vannak mások is körülötte. Csak hyungoskodtam!
- Még is nagyon szívére vette az a kölyök!
- Mire akarsz kilyukadni? - sóhajtott fel bánatosan, mert Chunjival errôl kell beszélni és nem csinálhat semmit.
- Visszatudnád csinálni? Összetudnád ôket hozni megint? - vetette fel az ötletet.
- Persze! - húzta ki magát. Chunji bólintott elgondolkodva, közben L.Joe az mellkasára tette kezeit: - Más óhaj, sóhaj?
Chunji elmosolyodott a kérdésre és egy röpke csókot nyomott a rapper ajkára, aki felkapta a fejét. Bámulta a fiút egy ideig, vagy kettôig. Aztán, mint egy villámlás, olyan hirtelen teperte le az énekest. Chunjinak egy "wow"-ra se volt ideje. Lee Joe a csipôére ült, majd hosszasan kezdtek csókolózni a talajon. Hol egymás hajába túrtak, hol a másik pólója alatt motoszkáltak. L.Joe szenvedélyes volt, mint mindig, amivel próbálta Chunjit is belevinni a hangulatba. Idôvel sikerült is neki. Az énekest nem zavarta, hogy alul van, sôt kényelmesen érezte magát, hogy nem kell támaszkodnia, mint a másiknak.
Egy gondolat szállt át fején:
- L.Joe? Lehet egy még egy kérésem? - kérdezte, mire a rapper felnézet - Ha a hotelben olyan szobák leszek, amiben csak ketten lehetünk még hozzá egy ágyban, akkor ne legyünk együtt.
Lee Joe WTF fejet vágot:
- Mi van? De háát...
- Épp ez az, nem bírnál magaddal.... - nevetett Chunji a másik fejét megsimizve.
- Régen szexeltünk! Nagyon jó lenne, ha épp Angliában csinálnák megint! Nagyon élveznééééém! Chunjiii! Most se csinálhatjuk! Legalább este egy szobában és lény olyan vad velem, hogy tudja egész Anglia, itt vagyunk és te az enyém vagy!
- Neeeem - nézet el Chunji pirulva.
- G-Gonosz!
-Aish! - zárta össze a szemeit - Majd még meglátjuk!
- Jól van.... - ült rá Chunji csipôjére - Részben igazad van. Ezért is nem alszunk együtt a lakásba se. Szóval - vidámodott a hangneme -, legyen úgy, ahogy te szeretnéd. S ha szexet akarsz, akkor gyereeeeeeee!!! - csapta össze a kezét. Chunji elnevette magát L.Joe hangos filozófiáján. Leszûrte belôle, hogy a rapper szeretné, hogy most Ô kezdeményezzen. "Lehet, hogy megérdemelné..." - gondolta.









2 megjegyzés: