2017. március 10., péntek

80 BTS Kamaszútra, avagy a libidótöbblet

A dorm felé vezetô úton haladva V próbálta az előtte járó JungKook tempóját felvenni a folyóson, de léptei önmagát is meglepô módon szétdűlőben voltak.
- Mi a gond, Hyung? Szokatlanul csöndben vagy... - nézett hátra a Maknae, s megállt, hogy V beérhesse ôt:
- Nem tudom... - válaszolt sóhajtva, s lehajtotta fejét. - Furán érzem magam.
- Hogy érted?
V hezitált. Teste elnehezedett, s ott helyben, a folyosó közepén védtelenül összehúzódva leguggolt berogyott térdein. Kezeit ökölbe szorította, s egyiküket a szájához emelte, amire finoman ráharapott, miközben egy kóbor izzadság cseppecske csordult le a nyakán, s nyüszítés szerû hang hallatszódott ki torkán, ajkai pedig remegve feleltek:
- Megállás nélkül Hobin fantáziálok és emiatt... - lehelt meleget maga elé, majd hirtelenjében felszegte fejét az előtte álló fiúra. - Össze kéne szednem magam, igaz?
JungKook nem igazán értette társa helyzetét, de válaszául bólintott.
- Akkor... Akkor megpróbálok másra gondolni! - erőltette meg magát szemmel láthatóan. - Például, mi lenne ha mi is tudnánk fotoszintetizálni? - meresztette ki szemeit természeti kincsekben gazdag erdőt látva maga elôtt. - Vajon akkor mi is zöldek lennénk? - gondolta komolyan kérdését s válaszra várva nézett ismét JungKookra, aki hátrálni kezdett:
- Bocsáss meg nekem Hyung, de már nem vagyok képes követni téged.
- Huh?... De hisz nem is megyek sehova. Itt guggolok.

A nap folyamán, mikor V már úgy vélte, feje kellőképpen ki van szellőztetve, s nem gyötrik már fura módon éhes gondolatok, sietett, hogy elújságolja ezt az örömhírét JungKooknak, akibe hamar bele is botlott a dorm közepén szó szerint.
- ...Akkor ezt azt jelenti, hogy most már nem érzed magad rosszul?
- Nem, - nézett rosszallóan V. - eddig sem éreztem magam rosszul, sôt, dehogy éreztem magam rosszul, csak furán, hiszen olyanokra gondoltam, mint például... Uhh a macska rúgja meg! - ütött ki a pír két kis orcáján. - Visszatért!
- Uhhh - rázta a fejét JungKook együtt érzést színlelve, de igazából gőze se volt, mi folyik társa elméjében.
- Tudod, lehet hogy azért vagyok ilyen, mert ennek az appnak az összes képét Hobival s magammal képzelem el - harapott ajkaira, s megnyitotta a "Kamaszútra" nevû alkalmazást. - Nézd ezt például, vagy ezt, meg ezt - nyomta közvetlen JungKook szeme elé a kijelzőt oly hirtelen, hogy szegénynek nem volt ideje megmenteni magát a különbözőknél különbözőbb szexpózok látványától. - Ééés itt van! Ez! Ezt én... én... ki akarom próbálni!
- Hyung!
- Igen?
- Ne ossz meg ilyeneket velem! Egyáltalán miért osztasz meg ilyeneket velem? Ne ossz meg ilyeneket senkivel se!... Bírj magaddal!...
- De hát... Épp ez az.... Nem tudok bírni magammal - halkult le suttogásra hangja, s szemei enyhén könnybe lábadtak. - Mikor jön haza Hobi?
- Mindjárt. Mondjuk, addig fel hívhatod, ha az segí---
- Nem. Az nem működne. Az csak még jobban tönkretenne - rázta fejét, majd telefonjára visszapillantva felcsillant a szeme. - Én... eldöntöttem!
- Huh? Mit? - kérdezett rá a Maknae, de V felelet helyett önmagát kezdte ismételni, s örömtáncot lejtett; vidáman nevetgélő mosollyal körbe ugrálta a fiatalabbikat, aki viszont csak kétségbeesetten próbálta megértetni magát, hogy: - De-de még mindig le vagyok maradva! Most minek örülsz? -ennek a tudásnak hiánya miatt a fiúban egyre jobban lángra kapott a kíváncsiság fáklyája, míg Vben már a bolondság tüze égett, s ekkor egy együttes zaj szűrődött föl a garázsból. V pedig meghallva szerelme hangját, rohanni kezdett annak forrása irányába, természetesen JungKookkal a nyomában, mivel ô meg már úgy érezte muszáj követnie hyungját, különben valami fontosról fog lemaradni. Lábát szedve trappolt hát V nyomában, elhaladva kis köszönésekkel Jin, Jimin s RapMon közt, majd Suga mellett elsuhanva köszönés helyett (hirtelen előszedett vakmerőséggel) rácsapott a fenekére. A rapper eltátott szájjal fordult sarkon, de JungKook már nem volt a láthatáron, sietős ügye volt most V hyungja figyelése. Majdhogy nem kilehelte a lelkét mire oda ért hozzájuk s egy porfelhős fékezés után fennhangon így szólt:
- Várjatok! Várjatok! Nem akarok lemaradni! Ne tegyetek még semmit, mert a tenyerem... a tenyerem az imént valami olyan dolgot élt át, amit muszáj feljegyeznem a telefonomba! Uramisten, hogyan is írjam!? Uramisten! - görcsölt belül s kapkodva vette elô telefonját.
- Ohh igen, a telefon! - vette elô V is a sajátját, a Maknae pedig mire véglegesen kifújta magát, már tette is el:
- Na most már figyelek! - mosolygott szélesen a felpörgésétől, csak úgy, mint J-Hope az értetlenségtől:
- Mi folyik itt, srácok? Mégis mi van veletek?
- Hoseokshii! - szólt V határozottan. - Ezt akarom!
- N-Ne úgy mond, mintha egy proli helyen rendelnél! - véleményezte a követelést a Maknae homlokához csapva.
- M-Mi ez?
- Hoseok hyung, te meg ne kérdezz rá! - vágta földhöz magát a hyungjaiba vetett hitével együtt.
- De hisz ez csak egy mosógép amin két alak van és... Oh!! - tette szája elé kezeit, majd V szemeibe nézett kissé zavartan. - E-Ezt akarod? - kérdezett vissza, mire párja fürgén bólintgatott. - És... Szabad megkérdeznem, hogy ehez JungKooknak mi köze?
- JungKook? Nem. JungKook nem kell! JungKook!
- I-Igen?
- Te nem!
- Tessék?...
- Te nem jöhetsz! - helyesbítette magát V, mire JungKook riadtan emelte fel a kezeit, hogy ugyan neki esze ágában sincs!

Pár pillantás és hol az egyik, hol a másik vonszolta jobban a hozzátartózóját, míg magukra nem zárták a mosókonyha ajtaját, kettesben egymásnak maradva. Ajkaik intenzíven kezdtek piroslani a kibontakozásuk gyümölcseként, miközben Hoseok legszívesebben mindenét oda adta volna, de idegen volt számára a hely...
- Biztos, hogy itt akarod?
- Igen - mondta V gondolkodás nélkül, s még pár megvalósulni kívánkozó csók elcsattanása után neki dőlt a mosógépnek, amiben a kimosott ruhák elfelejtődve feküdtek egymáson.
- Mi van, ha valaki ránk nyit, mert esetleg mosni akar, gondolok itt Jin hyungra...
- Hmm... Ne zavarjon!
- És mi lesz akkor ha túl kényelmetlen lesz?
- Hmm... Nem lesz az.
- És ha mégis? Mi lesz, ha görcsbe áll valamid?
- Hobi, gyere ide - csüccsent föl a mosógép tetejére, s ujjával a leges legközelebb csalogatta szólítottját, majd előrébb csúszva a fülébe suttogott: - Te csak is egy valamimnek az állásával törődj!
- Talán a füleidével? - harapott azokra gyengéden, mire V elhúzta fejét. Úgy érezte, muszáj lesz lábaival magához húznia párját, hogy megértesse a helyzetét... Lábfejeit összekulcsolta hát, majd komoly tekintettel nézett föl az elôtte lévô szempárba, amik enyhe ámulatba estek V méretének érzetétôl. - Azta... Nem hiszem el... Neked...
- Azt hittem elég észrevehetô...
- Khöm... Igen. Igen, az, csak nem tudtam hinni a szememnek, mikor megláttam, hogy ekkora merevedéssel vársz haza.
- Az a helyzet, hogy már napok nem bírok magammal, ezért kérlek... semmiképp se fogd vissza magad az elkövetkezô percekben - suttogta, s ajkait puhán nyomta szerelméjéhez. - Bármi is történjen, nem állhatsz le!
- Ha ilyenekkel beszéled tele a fejemet, akkor ha akarnék se tudnék - mosolygott rá, s odaadó gyengédséget nyújtott lágy csókjával, s utána még eggyel, még eggyel s még egy ízletes csókkal édesítette be napjuknak e részét a körülöttük lévô amúgy is finom illatú légtérben, mely nem éppen volt friss levegő áramlatokban gazdag, így Hoseok tehermentesítette is magát, lehúzva pólóját.
- Ohhh Hobi - nézett végig szerelme testén a mosókonyha éles fényében. - Igaz, amit Jin hyung mondott nekem?
- Hát ez attól függ, mit mondott - mondta szelíden mosolyogva s homlokát kedvesen elôre döntötte, viszont V egybôl lehajtott fejjel felelt;
- Azt mondta, hogy mostanság nem viselkedsz jól.
- Huh?
- Nem eszed meg a főztjét. Ott hagyod. Pedig finom... - bólintott föl. - Miért? Miért akarsz koplalni?
- Nem, nem koplalok - nézett el. - Csak igyekszem minél gyorsabban ott hagyni az asztalt, nehogy Jin hyung rajtam is gyakorolja a fa viccei hatását - mosolygott játékosan, mire V ráütött a fejére szigorú tekintettel.
- Tegnap letöltöttem egy appot. Nagyon sokáig kerestem, úgyhogy biztosan jó. Majd megmutatom, és akkor használd inkább azt...
- TaeHyung...
- Most nézd meg, mennyire körbe tudlak érni! - karolta át akadékoskodó hangon. - Azt hiszem, ezért most muszáj lesz megenned engem.
- Felfalhatlak? - vigyorodott el Hoseok, mire V kitartott az elôbb mondott álláspontja mellett, így higgadtan, bár összeszorított ajkakkal figyelte pillái alól, miként oldják ki övének csatját, s veszik szájba az ágaskodásban el nem fáradó szervét. Az egyre jobban belé mászó tudat, hogy most épp párja langyos száj nedve olvadozik a kényeztetésre vágyott érzékenységén, elrészegítette ôt, s hátradobta fejét, amint Hoseok azonnal a szokásos tempójára kapcsolt. Az élvezetet előidéző fiú szabadnak érezve a terepet igényesen munkálkodott kedve szerint, míg V csak eltátott szájjal a plafont pásztázta egyre könnyesedő szemekkel. Leheletnyi lihegésein kívül semmilyen más hangot nem hallatott, egészen addig, míg párja el nem kezdte belső combját cirógatni, s vele együtt egyre több s több érzékeny pontot bevonni az orális játszmába, ami Vben libidótöbbletet idézett elô, s kínlódásában jelzés szerűen felcsuklott, de hangüzenete kézbesítetlenül maradt, akár hányszor is próbálta elküldeni. Magára maradt a tűréshatárán, s lábai kapálódzni kezdtek, mire egy hosszas nyöszörgés közben sarkával véletlenül benyomott egy gombot s a mosógép elindult. Ezzel sikeredett Hoseokot kibillentenie túlfokozott szorgosságából:
- Héj! Héj! Nem lesz baj, hogy a tiszta ruhákat újra mossa?... - nézett be a mosógép ablakán, majd a rajta ülô, rázkódó kedvesének kivörösödött arcára. - Meg... ahogy mozog, hogy is mondjam... nem fura... vagy zavarbaejtô rajta ülni?...
- Huh? Hja, igen a Kamaszútra app valami olyasmit is említett, hogy a mosógép olyan, mint egy nagy vibrátor...
- Eh! Miket olvasol te? Miért nézel egyáltalán ilyeneket!? Hogy jut az eszedbe?...
- Ki szerettem volna próbálni.
- Huh?
- Tudni akarom, hogy mennyire jó. Ha nagyon, akkor ide fogjuk bezárni Sugáékat.
- Hogy mi?...
- Csak gondoltam, hogy elôbb a saját bőrömön tapasztalom meg, mert... akarom. Nagyon - kapaszkodott meg Hoseok vállaiba, s merész szemeivel elvarázsolta ôt.
- Hjaj te - sóhajtott az áldozat, s teste súlyosan elnehezedett, miközben önkívületi állapotban csípőén feszengő nadrágjába nyúlt, s tenyerét felizgult férfiasságára simította, majd önkontroll nélkül rámarkolt. Őszinte testi reakciója s a vele együtt keletkezett gondolatai miatt ízig-vérig megborzongott, hogy mennyire, de mennyire bele akarja tenni Vbe... Erre hirtelen a fiatalabbik egy vad csókkal húzta vissza a valóságba, ami igen meglepte őt.
- Mire vársz? - kérdezte belenyögve a csókba, s lerántotta Hoseok nadrágját. - Gyorsan! Ne kímélj! - követelte, s megragadta párja kezét, hogy kezdjen bele végre, csinálja, tágítsa ki hátul, különben itt fognak elpusztulni.
Hoseok kicsit megszeppent lépett közelebb, s ajkaiba harapott, ahogy szerveik összedörzsölődtek, s hátul pedig benyomta ujjait V melegségébe, s ügyesen körözgetett benne elég ráérôsen, ami viszont bántotta V csőrét. Elégedetlenkedni kezdett a haladás tempójával;
- Gyorsan... Most mindenre nyitott vagyok.
- Ne játssz a tűzzel!... Túlságosan felizgatsz! - támadta meg a nyakát, s míg kegyetlenül ajkai közé szívta a bôrt, sikamlós ujjait váltásra bocsátotta, mire V kéjesen felszisszent összeszorított fogakkal, amiért oly sok inger érte egyszerre. Jelenlegi helyzetében tartania kellett volna magát, hogy ne olyan hirtelen csússzanak belé, de hát... Ebben a szajhás mivoltjában az se számított szerény számára, hogy az elkövetkezőkben mégis mennyire vésődik idegei közé párja szerve... Neki most minden fokozat egyet ért fel a megváltással. S ebben az örömet nyújtó helyzetben V hátra dőlt, akár egy gazdagságát élvezô ficsúr, s teljes elméjével felemelkedett a felhôk közé, míg Hoseok virgoncka énje foggal ragadta meg párja pólóját, s pajkosan végig nyalt az általa feltárt, elnyúlt fehér mellkason, majd csintalanul játszott s élvezkedett rajta.
- Ahh atyaég! - dörzsölte izzadság cseppekkel díszített arcát V nyakához. - Istenem... Még a hangszálaid is úgy remegnek, mint ahogy alul a tested - mosolyodott el pajzánul. Látszott rajta, hogy élvezi, s még a mosógép zakatolása is sziporkáztatta a kedvét. Felindultságában muszáj volt vadul belemarkolnia V fenekébe, s elhallgatni párja felerôsôdôtt nyögéseit, amitôl még keményebbé vált;
- Mond, nem vagyok túl mélyen?
- Nem! Ahhh Még... Még... Ahh - hajtogatta V elvakult elmével, hisz nem érezte, hogy Hoseok mérete mégis milyen messzi belsőségeknél töri magának az utat.
Viszont a felgyorsult vibráció következtében az eddig megállás nélkül munkálkodott fiú felhagyott a mozgással, s a mosógép erejére bízta magukat, aminek folytonosságában V szédülni kezdett, s Hoseok izmokkal domborodó hátára próbálta tapasztani izzadt tenyereit. Próbált megkapaszkodni, ahogy egyre csak bele zuhantak az ôket körül vett csöndbe, amiben szerelmes lélegzeteiket a mosógép zakatolása elnyomta, de ahogy egy váratlan pillanatban elhallgatott a gép, úgy hallgattak el ôk is nyomban utána.
Vt mintha álmából verték volna föl, felegyenesedett s mélyen Hoseok szemeibe nézett:
- Most mi történt?
- Gondolom vége.
- De még be van kapcsolva...
- Akkor öblít - felelte, mire V elszomorodva kibiggyesztette az ajkát. - Mi ez a pofa? - mosolygott Hoseok. - Nem tudtál elélvezni, mert folyamatosan rezgett... Ejha! Könnycseppek vannak az arcodon?
- Ühüm, mert annyira jól esik most, hogy az már meghat!
Hoseok megborzongott angyalkája szavaitól, s szíve hevesebben kezdett el dobogni, mint az eddig elmúlt percek bármelyikében. Ez a jóleső érzés elolvasztotta ôt, mire meleg keze V hátát kezdte simogatni. Fel, s le. Igazán szerelemesen.
- Amúgy TaeHyung... Amit Sugával kapcsolatban mondtál, nem fog menni. Nem kéne. Suga hyungon nem működne az, ami Jiminen. Ô csak kellemetlennek érezné az egész helyzetet, és menekülni kényszerülne még jobban...
- Induljon már el újból! Hé, te mosógép! Mossá', ne öblítsé'!
- Hallottad, amit mondtam?...
- A-a.

15 megjegyzés:

  1. Oké...Oké...Oké...NEM OKÉ!!!! Hogy a jó istenbe lehetnek egyszerre ilyen kéjesek és egyszerre aranyosak is???? ISTENEM!!!! Megzabálom őket!!(Csak vicceltem :D Zabálják egymást inkább :D ) Szegény V-m már nem bírt a vérével, de a párja se egy szent lélek, az biztos :) Jungkook pedig... Én megértelek Maknae! Nem minden nap érintheti meg az ember Yoongi fenekét.Pláne, ha még vonzódik is hozzá :D És itt mutatkozik meg, hol tart már Jungkook az imádatban igazán :D "Várjatok! Várjatok! Nem akarok lemaradni! Ne tegyetek még semmit, mert a tenyerem... a tenyerem az imént valami olyan dolgot élt át, amit muszáj feljegyeznem a telefonomba! Uramisten, hogyan is írjam!? Uramisten!" Hát Uramisten, az igen! :D :D Na, szóval igen, nevettem is egy jót, fangörcsöltem, és még nem tudom, mit, de nem ez a lényeg :D *nem találja a szavakat* Hoseok-kal pedig egyet értek! Suga eddig is elmenekült, ahányszor a Maknae beszorította őt, vagy csak egy légtérbe voltak, és még csak be sem volt zárva az ajtó. Annak biztos nincs jó vége, ha be is zárják őket, szegény Yoongi még pánikrohamot kapna :D Szóval, ja, hiába kecsegtető Taehyung ötlete, ezt még jobban át kéne gondolni, szerintem! :) <3 <3 <3 <3 Meg igaz, kicsit hiányolom a szívem két csücskét * <3 JinMin <3 * De most nagyon jó, hogy így a Sugakook és VHope szálon futunk egy kicsit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhh a mi fôszereplôink csak is a Hercegnô s az ô Csók Hercege maradhat ❤ Lesz nekik itt minden, ami újdonság, biztosíthatlak, s már elôre sajnállak is titeket, hisz már gonoszul megrendeztem a részeket, s ti szenvedni fogtok, mert szinte sose fogjátok tudni, mi következik 👿

      Törlés
    2. Akár mit is tervezel, én felkészületlenül :D és nagy-nagy-nagy örömmel várom :) A Hercegnő és a Csók Herceg a kis szemünk fényei.NÉLKÜLÜK NINCS ÉLET!!!!! *drámaiság a maximumon, és éppen hálát ad a felsőbb hatalmaknak, amiért létezik ez a két tünemény :3 * Alig várom, miket találták ki velük abban a fondorlatos kis fejedben~ :D :D :D :D

      Törlés
    3. Amúgy tudtad, hogy a Bangtan meg BTS!YAOI ellenében a "hivatalos" cím: "A Hercegnô és a Marha" volt?
      Legalább is még a legelején.
      Ma is sokszor át akarom írni, de most már el van terjedve úgy, mint BTS a Pszt!Yaoi, szal' állandóan csak legyintek a fel-feltörô fôcím ötleteimnek.
      Olyanok voltak eddig, mint
      A Hercegnô legelôje
      A Hercegnô marhái
      stb.
      :'D

      ...
      Szóval... Jin Hercegnô az offical fôszereplô :'D

      Törlés
    4. Akkor valahogy egyszerre rugózhat az agyunk, mert az én első oneshotomnak is az volt a címe,hogy "The Princess and the Dwarf"(azaz A Hercegnő és a Törpe :D ) Igaz, hogy már ez a cím elterjedt lett, de ez nem azt jelenti, hogy az eredetit el kell felejtened. Adhatod fejezet címnek is akár :) *csak ötletel*

      Törlés
    5. Omo tényleg! Törpe! Milyen igaz! Díjazom! :D Jimint tényleg úgy terjedt el. Viszont véleményem szerint 175 cm egy kicsit sem alacsony! xD Én 165 vagyok, édesanyám meg 150 :'D

      Törlés
    6. Én meg 148-149 vagyok, szóvaaaall~~~ :D Ja, Jimin nem kicsi, csak a csapatban ő a legalacsonyabb (Suga-nak meg szerencséje volt azzal az egy-két centivel :D )De akkor is olyan frappánsnak tartottam ezt a nevet, meg a történetbe is bele illett, szóval ezért lett Törpe(mivel piszkálodtak, nyilván Jimin-t jobban lehetett a törpe megnevezéssel idegesíteni, mint a Herceggel :D ) Amúgy az én anyukám is kisebb nálam egy félfejjel, szóval ő szerintem meg már óriásnak látja Jimin-t, a többiekről nem is beszélve :D :D :D

      Törlés
    7. De alacsony vagy!!! 😍 *chibik az ideáljai* けけけ

      Törlés
    8. Ajj a hülye gép, meg az én eszem is.Nem 148-149, hanem 158-159.Na, így már jó, és anya így alacsonyabb fél fejjel.Kicsit elírtam, de még így is kicsinek számítok :D :D :D Jó, ezen most nagyon szakadtam, hogy így elírtam :D :D :D :D

      Törlés
    9. Pedig amikor írni akartam, akkor még az volt a fejemben, hogy 158, szóval nem tudom, minek írtam ennyit :D :D :D :D

      Törlés
  2. (Közben megpusztulok a SugaKookot várva főleg egy ilyen seggrepacsi után!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallod! Azt improvizáltam :'D Most épp gondolkodok, hogy miképp írjam át a 81est, hogy összeérjenek a szállak xD Nagyon el vagyok :D

      Törlés
    2. Akkor lassan hozd össze őket. XDD Nem kell kapkodni, csak imádom ezt a párost. :3

      Törlés