2017. március 8., szerda

79 BTS Pár app, amikre nem vigyáz pap

Egy jóindulatú napkor, TaeHyung megtalálva a Where did you come számot a telefonján, önfeledten kezdte el hallgatni, bele gondolva, hány darab s féle zeneszámuk született már.
- A kemény munka! - szögezte le nagyszabású hírnevük egyértelmű kulcsát, majd fáradt mosollyal az arcán huppant bele a fotelbe, mivel nem régiben még a magán táncpróbáján vett részt.
A fiúk most egymást felváltva jelentkeznek gyakorlásra a cég épületén belül.
- Oya-Oya - jelent meg Hoseok az ajtóban. - Hogy-hogy ezt hallgatod? - kérdezett rá a Where did you come dalra, mire TaeHyung szelíden felhúzta vállait;
- Nem tudom.
"Talán csak is a te hangod miatt." - tette hozzá gondolatban, miközben szívverése ugrás szerűen nőtt meg, s tartotta ritmikáját a legmagasabb fokozaton, ahogy párja egy mókás vigyorral az arcán kilépve cipôibôl fellépett mellé, a fotelre, majd egy éles s hirtelen fordulattal ráült a háttámlára, méghozzá közvetlen kedvese fölé, lábaival közre is zárva ôt. V azonnyomban fel is hajtotta a fejét párja energikusan mosolygó szemeibe nézve.
- Telefonozni akarsz? - kérdezte J-Hope suttogó hangon, mire V le sem nézett kezében markolászott mobiljára, vakon kikapcsolta az eddigi dalolást rajta, s a visszhangozásba kezdô csöndben egymás szempárjaiban
vágyakozva fürkészték azt a bizonyos  kellemet, amely miatt mindig bûnbe kerülnek.
Némán beszéltek egymáshoz, átadva a lehetőséget testük konkrét mozdulatainak, s míg J-Hope lejjebb hajolva összeérintette orraik hegyét,
Vnek szeme se rebbent.
- Szóval... - mosolyodott el J-Hope. - Mi volt a tánctanárnál? - kérdezte oly annyira komolyan, mint ahogy nyomban utána V rántotta lejjebb ôt, ajkaik céltudatos összefûzése érdekében. - Hee~ - paskolta meg a fiú fejét, hisz meglepte ezzel a kis egyetlen egy csókja, de erre V minden további nélkül vissza húzta ôt magához - Hé! - hosszas beteljesülést szolgáltatva feltámadt érzelmeinek igényére. Még rá is harapott párjának védtelen ajkára, érzékeltetve milyen rosszalkodós kedvébe is bújt bele ma. Térdeit folyamatosan egymáshoz szorongatta, miközben férfiassága tehetetlenül sátrazni kezdett, s J-Hope két lába közt egyre jobban dörzsölődött s dőlt hátrébb, mire a másikfél keze rutinból, mégis bátortalanul csúszott le V testére, semmi makacsabb dogot nem akarva egy kis siminél, ennek ellenére a durvább hôhullámokat elszenvedô személy megragadta a rátapadott kéznek kézfejét, s felgyûrt pólója alá bevezérelve ingerlésre vágyó mellbimbójára szorította a megmerevedett ujjakat, mik az elvárásnak remegve neki is láttak.
- Így... így még nem csináltad - szólalt meg V, majd megszeppenten dugta át nyelvét újítást adva csókhalmazaiknak, amit J-Hope szintén viszonzott, egyszerre vakon s V kielégülése érdekében. - Ahh! - nyögött bele a csókba férfiasan, s mély levegôket magába szívva hátra hajtotta fejét. - Nem bírok magammal! - ráncolta össze szemöldökét behunyt szemekkel. - A testem... se bírja. A nyelvedtől... elolvadok.
- Akkor jobb is, ha abba hagyjuk.
- Ne! - nyíltak ki szemhéjai azonnali figyelmet követelően. - Nekem erre szükségem van!
- Jó, csak tudod... Itt vagyunk a gyakorló teremnél, és... jóval vigyázatosabbnak kellene lennünk. Itt még Jiminék sem érnek egymáshoz, egy ujjal sem, miközben mi... Még mikor titokban voltunk, akkor is... Csak azért bújtunk el, hogy összebújjunk. Akkoriban óvatosak voltunk, hegyeztük a fülünket mindenféle zajra, de mára már más a helyzet. Nem, hogy a közeledő lépésekre, de még ha ránk törnek sem reagálunk másra, csak is egymásra, s mivel ennyire leengedtük a védelmünket, aggódom, hogy--
- A-Amíg te beszélsz, én megdöglök - esett hátra feje, mintha elájult volna, majd pirosas arccal a belsöhôtöl elapadt hangszálak tétlenül kérleltek.
- TaeHyung... - simogatta meg szerelme puha orcáját. - Ennyire jól esik?
TaeHyung pedig bólintott szívéhez kedves érzelmekkel benedvesedett, őszinte szemekkel, s már emelkedett is egy újabb mély csókért, s ahogy össze is értek ajkaik, vendégük érkezett:
- Zavarok?
- H-Hyung!!! - ugrott meg J-Hope. - Nem! - kapta kézfejét szájához, mire V benedvesedett ajkai az útba lévô ujjakra cuppantak:
- Huh? - eszmélt fel kábult tekintettel, majd hátra nézett: - Suga hyung!... Ez a kórterem most nem fogad rajtam kívül mást - motyogta el egy levegôvel. - Kérjük, fáradjon ki s kopogja el az ajtón a War of Hormons-ot, míg nem szólítjuk.
- Mi van? - értetlenkedett a beljebb tért vándor, mire J-Hope válaszolt:
- Semmi-semmi! Maradj itt nyugodtan. Úgy sem csináltunk semmit.
- "Semmit"? - nézett fel J-Hopera sötét szemekkel, amiért tudta, hogy hülyére veszik.
- Úgy értem semmi perverzet, ami nem ide való...
- Hát akkor mit csináltatok?...
- N-Nagyban u-unatkoztunk! Igen! Unatkoztunk!
- Én majd bele döglöttem!
- Oiii V!! Hahaha - nevetett kínosan, hogy elhallgattassa kényelmetlenkedô párját, miközben talpaival gyorsan a lába közé férkőzött eltakarva az ottan kifulladástalanul élvezetről tanúskodó szervet.

Suga nem hagyta magát tovább fárasztani. Lehuppant V mellé.
Enyhén összehúzta magát, karba tette kezeit, s kicsit frusztrálónak érezve a körülöttük süppedő csendet lejjebb csúszott a fotelben.
- Amúgy, Hyung - szólította meg J-Hope - Meg vagyok lepődve, hogy most itt vagy. Mióta hazajöttünk, azaz jó pár napja ki sem mozdultál a szobádból. Még ha el is kellett mennünk valahova, akkor is elkülönültél, s köddé váltál, mit a kámfor. Miért?
Suga leszegett tekintetének két része is piroslani kezdett. Elméje pedig már a vészkijárat után keresgélt. Nem akart sarokba szorulni.
- Mond, történt talán valami? - kérdeztek rá újból, mire ô szélesre húzta száját, imitálva szép s őszinte mosolyát, mely szende kis angyali tekintetet kölcsönzött neki, s ezzel az arccal csak annyit válaszolt, hogy:
- Nem, semmi~
Erre pedig nyílt az ajtó, s rajta betért az általa álmában sem várt Maknae, aki éppen csak hyungjait keresgélte.
- JungKookya.... - üdvözölte V a jókedvűnek látszó, cselekedetekre készen álló ifjú fiúcskát, akinek a szempárjai hamar Sugán tapadtak. Rég látta. Boldog volt. Túl boldog, ezért minden erejével igyekeznie kellett visszafognia nagy örömét, nehogy felszínre törjön az, s bajt okozzon. Így hát ráharapott ajakkal közelített Suga felé, s ahogy egyre közelebb s közelebb került, a fotel körüli jeges levegôt úgy tördelte kristályossá.
Sugán érzékelni lehetett, hogy szellősen árad át rajta az ijedtség, ahogy gondolatban hallja a szilánkok földhöz csapódó hangját, JungKook egyirányú s közelítô lépéseit. Nem merte felemelni a fejét. Viszont J-Hope s V mindent lekövettek szemeikkel, a fiatalka összes mozdulatát. Ahogy cipőstül fellép a fotelbe, s ahogy egyensúlyozva átteszi az egyik lábát a néma s mozdulatlan rapper felett. Ugyan úgy helyezkedett el, mint J-Hope V fölött, miközben arcán titokzatos kis mosoly ékeskedett.
- Bu! - lógatta le a fejét Suga arca elé, s elmélyített hangjára V s J-Hope összehúzódva kaptak egymás kezeihez, míg Suga elakadt lélegzettel kapta fel a fejét az ôt pásztázó szempárokkal akaratlanul összetalálkozva. - Rég láttalak - szólt szelíden, s keze érintésre készült, de Suga mint akibe belecsíptek volna, haptákba felállt. Hátat fordított elvörösödött fülhegyekkel, s futó lépésekben vette az irányt az escape felé, egyenest neki az ajtónak, beütve térdét, majd teljes erejéből tolni próbálta azt, míg nem észre vette a "húzni" felíratott s visszapillantás nélkül elhúzta a csíkot.
- Ahhh... Biztosan a RUN megy a fejében... - húzta el száját JungKook, s lehuppant a fotel támlájáról, bele Suga hűlt helyére. - Mit csináljak? - kérdezte magától hátradobva karjait, mire a mellette lévô két fiú alig merték megkérdezni, hogy;
- Mi történt köztetek? - hangzott végül egyszerre részletekért szomjazó hangnemben.
- Csak azt tettem, amit te, J-Hope hyung javasoltál. Megleptem.
- S mégis mivel?
- Egy csókkal. Csak is eggyel.
- Ahhh... Hát akkor ne aggódj! Lesz hatása!
- Jó, de mikor lesz az a lesz?... Mi van Suga hyunggal? Fáziskésésben szenved, vagy mi?
- Valami olyasmi.
- Miért mondod ilyen biztosan, Hobi?... - kérdezett rá V komoly kíváncsisággal.
- Titok.
- Hé!
- Akkor azt válaszolom, hogy "megérzés". Tudod, én még azt is meg tudom mondani, hogy most azt kívánod, bár JungKookkie magunkra hagyna minket, mert már nehezen viseled magadat.
- Honnét tudtad!?
- Hát mert ismerlek s van szemem.
- Akkor ezek szerint, Suga hyungon is láttál valami olyasmit, ami nekem reményt nyújthat?
- Ehhh Hogy te már mennyire nem vagy kisgyerek, Kookkie...
- Eh.... Örülök legalább, hogy nem azt dörgölöd az orrom alá, hogy majd a Mikulás mindent elintéz, csak ne felejtsem el az északi-sarkra címzett levelembe megemlíteni, hogy "nekem Suga kell" - tette karba kezeit, mire lejátszódott fejében az, ami olyan bután kicsúszott a száján: - Most tényleg azt mondtam, hogy "nekem Suga kell"?... - kérdezett vissza egyre piroskásabb orcával, mire a másik két fiú egyszerre bólogatott neki. - Aigo... Ez már annyira kínos, hogy beleremeg a testem!


Másnap V ugyan ott ücsörgött, de J-Hope helyett, ma JungKook érkezett hamarabb.
- Valami fejlemény?
- Nem. Még mindig csak lesz az a "lesz"... Te mit csinálsz? A szokásosat?
- Huh? - nézett fel a telefonja fényéről sajátos értetlen szemeivel JungKookra, akin úgy látszott csatlakozni kíván a kanapén való terpeszkedésbe. - Hjaaa, igen... Ülök, eszek meg emésztek meg hízok... - s egyből lehetett érezni a levitt hangsúlyának elszomorodását.
- Mindenki hízik - vont vállat a Maknae és helyett foglalva áthajolt Hyungján, hogy belemarkoljon az aszalt gyümölcsökkel teli tálba.
- Most találtam egy ilyen "KalóriaBázis" nevû appot. Segít kiszámolni és számokba megadni, hogy egy nap mennyi kalóriát kéne csak bevinni - mutatta JungKooknak. - Itt beírhatod például, hogy ma mit sportoltál vagy mozogtál, és azt is számításba veszi.
- Ohhh~
- Egy óra internetezésre 96 kalóriát adott ki.
- Mennyi kalóriát adsz le, ha... mondjuk... szexszelsz?...
- Azt még nem néztem, de - s kezdte bepötyögni.
- Hé! Csak úgy random mondtam! Biztos nem fogja kiadni! Hagyd--
- Itt vannak, melyiket válasszam?
- Huh!?
- Több lehetôséget kínál, azt írj, hogy átlagosan több, mint 330 kalória. Ha csak lazán az is felér 230 kalóriával. A szenvedélyes szeretkezés pedig több, mint 430... Ohh és mindenekelőtt még az előjáték is szerepet játszik akár 115 kalóriával... - V elgondolkodott az adatokat látván. - Akkor egy napi 24 órát dolgozó pornó sztár milyen jó testű lehet má'.
- Ne említs meg ilyeneket, Hyung, épp elég bizarr az is már, hogy ilyeneket nézünk - nyelt nagyot, mire V érdeklődő tekintettel ránézett:
- JungKookkie, néztél már pornót?
- M-Milyen kérdés ez, Hyung?... - vált szégyenlőssé, s szemeivel a szoba felsô sarkait pásztázta.
- Ma letöltöttem valami olyasmit is, ami random mutogat R18as videókat. Elég rákattintani és elindul. Ebben például csak fiúk vannak.
- Nehogy bekapcsold! - hunyta be szemeit elpirultan.
- De már elindult...
- Meg ne mutasd!!!
- Ohh hogy te csak hallgatni szereted? - nyomta fel a hangerôt ártatlanul.
- TaeHyung!
- De béna! - suttogta egy vékony hang közöttük, mire JungKook kikapva V kezébôl a telefont kapkodva próbált rajta mindent kikapcsolni. - A pornót nem nézni kell, hanem csinálni!
- Hja! - nézett hátra lenyugodva. - Hogy csak te vagy az? - pislogott Jiminre, aki értetlenkedve vissza.
- Azta! Létezik már olyan app is, ami megidézi Jimint a semmibôl?
- Ne is mondj ilyeneket, V hyung! Ezek az alkalmazások kezdenek ijesztőbbekké válni, mint maga a világháló.
- Van itt még egy letöltött újdonságom, várjál, az a neve, hogy ”Kamaszútra”.
- "Kamaszútra"? Az a?.... Ne, V! Ne! - esett térdre elôtte. - Nem lehetsz ilyen szégyentelen!

5 megjegyzés:

  1. De legyen olyan szégyentelen és tartson felhomályosítást! XD Ez nagyon tetszik, az az App nem semmi és te sem, hogy megcsináltad. Nagyon jót nevettem. Tetszik ez a kis próbálkozó, de mégis szégyenlős maknae. Kíváncsi vagyok, végül hogyan hódítja el a jeges szívű Sugat. Lehet egy ilyen appal lebukik szegényke a zuhany alatt? Vagy az öltözőben? Tőled bármi kitelik! :D Boldog Nő napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldogat' Mayu nôvérkém :D Örülök, hogy itten vagy s ennyire fantáziálsz már, én viszont meg nem mondok semmit~
      *írja 80ast*

      Törlés
  2. Hát elérkezett ez a nap is :) Nem tudom, hogy sírjak, mert végre olvashattam egy új részt, vagy röhögjek Taehyung szemérmetlensége miatt, vagy ami még játszik, visítozzak,a miért Suga ilyen kis édeske, ahogy Jungkook itt csábítgatja, kedveskedik neki. Haaa!!!!És a végére még be is pofátlankodik Jimin a maga modján.Imádom a beszólásait: " A pornót nem nézni kell, hanem csinálni!" Egy újabb Jimin-féle bölcsességet hallottunk emberek :D Na, a végső löket, pedig megint V-től jött:"Azta! Létezik már olyan app is, ami megidézi Jimint a semmiből?" :D :D :D :D És Jungkook kis cukisága is, hogy még a Mikulásnak is azt küldhetné el, hogy neki Yoongi kell <3 <3 Egyem meg őket!!! :) Szóval engem levettél a lábamról ezzel a résszel is <3 <3 Reméljük Jungkook előbb tapasztalja meg Suga-val a az élő pornó élményeit, és számolhatja majd a szenvedélyes szeretkezés utáni kalória le vitelt, mint hogy rákapjon V miatt ezekre a dolgokra(szegény már ő is szenved párja hiányától, és viszi a kis maknae-t a rosszba :D )<3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól beszélsz :D
      Amúgy elárulom, hogy minden karakter mögött egy valós személy van s annak valós beszólásait használom fel (mivel ez a "naplóm" is ^^)
      Szóval V - X, Jimin - Y
      S amit X mond, az itt csak is V szájából hangozhat el.

      Jó mi? ^^

      Törlés
    2. Amúgy neves / mosolyogj könnyes szemekkel *^* Az a BEST

      Törlés