2013. július 4., csütörtök

9 BTS: Kékes-lilán

Ki tudja? Lehet, hogy a vascső zaja volt túl nagy. Vagy, hogy J-Hope felkiáltotta Jimin nevét, ahogy a földôre esett és kínlódót fájdalmában. S harmadik lehetôség; A rendôrség maga volt olyan ügyes, hogy megtalálta a pincét!
A lépcsôn lehetett hallani a menetelüket! A bűnözők a falhoz rohantak. Magukkal rántották nyakánál fogva J-Hopet, miközben Jimint ott hagyták a földôn. A fiatalabbik már úgy ahogy biztonságban van, de Hoseokot túszul ejtették. A közbiztonság rájuk kiáltott, hogy engedjék el a fiút és adják meg magukat. De erre a válasz nem volt megnyugtató. J-Hope számára fôleg nem! Az egyik elô húzott az öve oldalából egy pisztolyt. Kicsi, fekete, alig használt. A gengszter lassan felfelé emelete, mire Hoseok észre vette:
- Te jó isten!!!!!! - rémült meg halál félelmében és összeesett volna, ha nem szorítanák annyira a nyakát. Nem tudta levenni tekintetét a fegyverrôl.
A rendôrség lépet! Rohamot fújt és lefegyverezték a fekete pólósokat. Szerencsére a rendfenntartók többen voltak. Jimin a kiabálásokra kinyitotta a szemét, s látta, hogy J-Hope a padlóra esett térdein tágra nyílt pupillákkal, mint aki szellemet vagy annál is rosszabbat látott. Végül is rosszabbat!! Csak annak nem volt szemtanúja az énekes, mert a földön pihentette fájó arcát.
Mindkettejüket összeszedték a padlóról és a gengszterek elhurcolása után, ôket ültettek be az autóba. Azaz J-Hope befeküdt Jimin ölébe; rettenetes traumát szenvedett el.

Ahogy NamJoon meglátta a hozzájuk jövő jármûveket, kiabált a többieknek. Együtt lefutottak a bejárathoz és izgulva nézték az autó motorok leállítását. Jin a karkötőt szorította két tenyere között. A kocsi ajtó kinyílt, és Jimin szállt ki. Az énekes hatalmasat sóhajtót. Teste megremegett a boldogságtól, ugyan akkor nem tudott mosolyogni, mert túlzottan mélyre hatolt neki ez az érzés, csak a könnyei szökhettek ki szemeibôl. Párat pislogtak a tagok, majd zihálva futottak az elôkerült csapattársaihoz!
- Jimin!! - kiáltotta Suga boldogan a többiek elôtt futva. Jin hirtelen leelôzte őt és némán Jimin nyakába borult, szorosan átkarolva kedvesét. Suga gyorsan megállt és intett egyet - Ehhhh majd késôbb.... őrölünk, hogy látunk.
- Sziasztok - nyögte ki Jimin, ahogy szerelme megszorította ôt, majd viszonozta az ölelést. Végig nézett a többieken, majd megsimította hercegnôje fejét, majd szorosan magához nyomta.
- Áhh ott van Hoseok! - látta meg Suga, ahogy a másik komásan áll fel az ülésrôl és fejét fogva sétál hozzájuk. Suga ismét futni kezdett, de megint csak leelôzték!
- TaeHyung! - ébredt fel hirtelen J-Hope, ahogy meglátta az énekest maga elôtt.V megragadta a vállait:
- Hol vannak azok a parasztok, akik elraboltak tôlem!?? Hogy filéznem ki ôket!!! - nézegetett párja háta mögé a rendôrôr kocsikra, de egyikbe sem voltak idegenek. J-Hope meg se hallotta V mérges hangját, óvatosan átölelte inkább.
- Fura ez a látvány, nem? - állt egy helyben JungKook és mellette NamJoon. Nézték, ahogy a két páros egymás karjaiba van és hogy Suga fejét vakarva ott álldogál középen.
- Hát Jinékrôl tudom, de hogy Hoseok és TaeHyung mi csinál... - figyelte ôket a leader - vagy mióta csinál mit?... Gôzöm sincs...
- Nagyon fáj az arcod? - kérdezte halkan Jin a szeme sarkából észrevéve, hogy párjának egy nagy kékes-lila folt ékeskedik a szeme alatt.
- Őszinte legyek?... Ahogy átöleltél az se tűnt fel, hogy eddig nem voltál mellettem.
- Jimin, most komolyan....
- Komolyan mondom; melletted semmim se fáj - túrt hercegnôje hajába. Jin enyhített a szorításon és még jobban a nyakába bújt:
- Nem tudlak elengedni - szipogott fel.
- Nem is akarom, hogy elengedj~
Mikor már a többiek bementek, akkor is egymás karjaiban maradtak. Jin csak kérdezgetett, Jimin meg hasonló válaszokat adott; nagyon örült, hogy annyira hiányzott hercegnôjének, mint ô neki.
Az éhezô volt rab nyomorkorgása vette rá ôket, hogy elengedjék egymást és bemenjenek ôk is vacsorázni.

NamJoon összeszedte hát a házban a tagokat, hogy közösen egyenek. Épp Hoseok szobájába akart bekopogni, de hallgatózni kezdett. Először azt hitte, J-Hope részeg vagy legalábbis nincs valami rendben vele, mert magában beszél. Aztán hirtelen meghallotta V hangját is. Kezdi kapiskálni az igazságot a leader. Fûleivel észlelte, hogy közelednek az ajtóhoz, hogy kijöjjenek. Gyorsan a falnak dôlt. Mosolyogva fogadta Hoseokot, ahogy kilépett:
- Miért titkolóztok?
- M-Mi ez a vigyor hyung?? - ijedt meg Hoseok és hangja a magasba emelkedett - Milyen titkolózásról beszélsz?
V kibújt a rapper keze alatt a szobából:
- Ohh NamJoon hyung. Van már vacsora? - kérdezte higgadtan. Nem törődve a mostani kínos helyzettel és tovább ment az étkezô asztal felé. Hoseok sokszor irigyli V nyugodtságát. A csapatba csak neki nincs jó pokkerarca?... Látszik rajta, ha valami titkot tartogat.
Szerencséjére, hogy NamJoon nem gonoszkodó. Ráhagyta hát és ment ô is vacsorázni.
Az asztalnál Suga végre kiélhette magát és feltehette kérdéseit. Most jó kedvûkben voltak. Fôleg, hogy tudták, nem fognak egy ideig fellépni sehol.
- A köszönés engem illett - emelte a magasba kezeit Jimin. Arca kékes-lila színben pompázott, így meg persze nem találkozhatott rajongókkal. Az újságírókkal végképp nem!
- Ahhhh Jin majd megköszöni neked - intett vigyorogva Suga. Az említett hercegnô pirultan elfordította a fejét, míg Jimin csak mosolygott. Azt a bizonyos köszönésrôl majd tesznek róla, hogy Suga is jól hallja!
Mindenki éhes volt, mert a nagy izgulásban, szomorkodásban senkinek sem volt étvágya az utóbbi napokban. Sokat ettek, kivéve SeokJint. Jimin, aki mellette ült, hozzá fordult:
- Miért nem eszel?
- Jin hyung túlzásba viszi a törődést az alakjával - válaszolta JungKook, aki elöttûk ült. Jin nehézkesen bólintott a tényre...
- De hát miért híznál? Nem elégé mozgatlak meg esténként? - nevetett párjára.
- Jimin!! Eszek! - szólt rá Rap Monster a kanalát elejtve.
- Bocsánat - kuncogott és folytatta az evést.
- Nem vagyok annyira éhes, nekem elég volt most - suttogta Jin, hogy azért nem aggódjanak érte. Épp a boldogság tengerébe fürdik, hogy szerelmét viszont láthatja. Az evôeszközök csörömpölése közben Jin nagyon meglepődött, ahogy térdeit megérintették. Lese kellett nézni, csak a mellette ülô Jimin felé fordult. Érezte, ahogy közelebb húzza magához párja a másiknak lábát és folyamatosan cirógatja azt. Jin ajkaiba harapott és elnézett lekönyökölve. Nem igazán fért a fejébe, hogyan képes Jimin evés közben ezt csinálni? Mind a két értelemben is éhes lenne? Jin ugyan akkor élvezte is; Hiányolt mindent, amihez szerelme egy kicsit is kapcsolódót.
Vajon  Suga még ma este hallhatja Jin köszönésébôl jövő hangos nyögéseket?



Suga jó dolgod lesz... X3 XD

6 megjegyzés:

  1. Fhuuu hát ezt könnyen megúszták, csoda, hogy Jiminnek nem tört el a lába. Egy vascső nem játék :) De aranyosak V-ék is, ahogy titkolni próbálják...már rég lebuktak :D

    VálaszTörlés
  2. Hello :)
    Nagyon tetszik at egész eddig és... Jimin 😂😂
    És Rap Monster-"Jimin!!Eszek!" én is ezt mondtam volna helyében : ))
    Amúgy Jimin nem rapper... Nagyon idegesitett/idegesit hogy ő rapper de közben nem -_-
    Suga, Rap Monster és J-Hope raperek.
    Just saying...
    De nem gond :) <3
    Nagyon tetszik ezenkívűl minden <3
    Carry On ฅ'ω'ฅ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor ezeket a részeket írtam, nem ismertem még a BTSt. Most meg már lusta vagyok kijavítani, és énekest vagy valamit írni helyette :'D NaDe lehet, hogy ráveszem magam. NEKEM IS SZÚRJA A SZEMEM :'D

      Törlés
    2. Nagy betûkkel: Nagyon köszönöm, hogy kommenteltél. Remélem a többi részekhez is majd kedved támad írni valamicskét. A Pszt!Yaoi szívesen fogadná a gondolataidat ^^

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés