2013. július 9., kedd

11 BTS: Megyek és te is

Elsô reggel a rablás incidens óta.
- Hoseok, ébren vagy? - TaeHyung aggódóan hajolt szerelme felé az ágyon. Hajnal volt, de már ô fölkelt, míg a másik csak aludt. Álmos szemeivel nézegette J-Hope arcát, majd lejjebb hajolt. Belekapaszkodott a rapper vállaiba, behunyta szemeit és egy nagyon lágy csókot adott neki. Alig értek egymáshoz az ajkaik. Még is teljesnek érezte az énekes. V ezzel, mintha azt mondta volna: "Köszönöm, hogy itt aludhattam melletted."
Hoseok mozgolódni kezdett:
- De kedvesen ébresztesz - motyogta és kezeivel kinyújtózkodott. V felülni készült, hagyva a rappert észhez térni, de pont, hogy Hoseok nem engedte ôt eltávolodni. Szorosan magához ölelte hátánál átkarolva és V készségesen, ellenkezés nélkül hozzá bújt.
- Nem kell még felkelned, visszaaludhatsz... Én csak...
- Éreztem az aranyos csókod - kuncogott mosolyogva J-Hope csukott szemekkel, még mindig félálomba.
- Én csak... azt gondoltam, hogy megnyugtatom magam... vagyis jobban magam mellett tudhattalak így - maga se értette amit beszélt. Össze-vissza tette egymás mellé a szavakat, mik eszébe jutottak. Fejbe csapta volna magát, ha keze épp nem J-Hope hátán pihent volna. Helyette még jobban párjához bújt. Alaposan elpirult, amiért hülyének érezte magát: - Hoseok, szeretlek és ez a te hibád!
- Az, hogy szeretsz? Milyen jó hibáim vannak. Többszôr kéne baklövéseket elkövetnem!

Tegnap délben még depresszió uralkodott a házban, ma meg már felhôtlen egekbe szárnyaló öröm már a reggelinél is.
- A szabad heteimre Busanba megyek - jelentette ki Suga.
- Én a szüleimhez - mondta halkan JungKook, amit a mellette ülô V tisztán hallott:
- Szintén! Én is apuékat látogatom meg.
- Jó, hogy már ilyen gyorsan eldöntöttétek. Én még nem tudom - nevetett NamJoon - Jin, te?
- Jin velem jön Boracayba - mosolygott Jimin.
- Az ám a nyaralás!! S ti ketten!? - nézet Suga, majdnem leesve a székrôl.
- Persze, hogy ketten. Téged nem viszünk! - rázta nevetve a fejét Jimin. A hercegnô meg csak némán bólintott, hogy alátámassza a tényt.
- És te Hoseok? - kérdezte a kimaradt tagot a leader. A most megemlített rapper izzadni kezdet és nem mert  válaszolni.
- Hoseok és én együtt megyünk a szûlô városomba - jelentette ki stressz nélkül TaeHyung. Jimin elmosolyodott rajtuk, ahogy egymásra néztek és taps gyanánt egymáshoz ütötte kétszer a tenyereit.
- Együtt?... - ismételte meg JungKook. Nem értette az okát. Annyira jó barátok lettek volna, hogy J-Hope még V szüleihez is megy?....
Ez a terv. Hoseok szerelmével akar lenni, a szabadidôben is. Fôleg egy ilyen incidens után. Ébredésnél már megkérdezte TaeHyungot, hogy mit fog csinálni. Nem tántorodott meg a választól, hogy a fiú a családjához tervezi az útját. Az elején nem mert érdeklôdni, hogy ô is mehetne-e, mert még is csak másnak a családja. Pofátlanság csak úgy betolakodni így, hogy ha már a szûlôk és a testvérek rég látták már TaeHyungot. Még is azt kívánta volna, bárcsak vele tarthatna, legfeljebb láthatatlanná válna V mellett! A vágyakozás arcán teljes mértékben tükröződött. TaeHyung észre vette és mintha belelátna Hoseok fejébe. Ezért ô tette fel a kérdést, hogy nem-e akar vele menni. J-Hope rögtön örömmel fogadta a meghívást! Reméli, nem lesz teher.

A tagok másnap reggel indultak. Ki, hogyan. Suga irigykedve nézte Jiminéket, ahogy reggel taxival mentek a  légikikötôbe, majd repülôvel Boracayba. De azért boldog volt, hogy minden csapattag jól fogja érezni magát a szünetben.
Hoseok és TaeHyung a vonatállomásra mentek. Expressz járattal érkeztek meg V szülôhelyére. Csöndes, kisváros. V elmondta, nem is éltek itt mindig csak óvodás korában. Az általános éveit már máshol töltötte, Mióta a Bangtannal dolgozik a szüli és testvérei visszaköltöztek ide.
Egy taxiból kiszálltak a családi ház elôtt. Hoseok végig nézett rajta. Halvány sárga festésû emeletes ház. Széles és nagy ablakokkal, mikbôl látszottak a kék és a kültéri festékkel azonos színû függönyök. Észre lehetett venni, hogy melyik a húg szobája, mivel rózsaszín matricák voltak az egyik elsô emeleti üvegre ragasztgatva. A lakhelynek kertje csak két oldalt és elôl volt, az is kis részen. A gyep szépen volt ápolva és a tuják is zöldelltek a fekete kerítés mellett. A kûlsô ajtónál kapucsengő volt, amit V mosolyogva megnyomott. A nyitva hagyott terasz nyílászárójából lehetett hallani a csengetést, majd egy nôi arc pillantott ki. Elmosolyodott és sietve berohant, hogy kinyissa az ajtót. Kiabálást, majd lépcsôrôl való dübörgést hallottak.
Ahogy beléptek a terûletre, Hoseok még mindig az élénken zöld fûben gyönyörködött. A sovány alkatú anyuka kitártot karokkal rohant kisfia felé. Rögtön utána egy kislány, tinédzser korú.
- Látom, minden rendben veled - ölelték át egymást. Megigazgatta TaeHyung haját, majd figyelme Hoseokra irányult.
- Ü-üdvözlöm. Kim TaeHyung csapattársa vagyok, Jung Hoseok - hajolt meg tisztelet teljesen. az anyuka szája elé emelte kezeit és elpirult:
- Üdvözöllek! Miért nem mondtad TaeHyung, hogy egy barátodat is hozod??
- Remélem nem leszek útban...
- Ugyan, dehogy!! TaeHyung szobájában bôven van hely! Aludhatok együtt - mosolygott boldogan és bekísérte a fiúkat a házba, miközben a húg bátyának karjára akaszkodott.
- Nagyon szép és ápolt a kert - jegyezte meg Hoseok udvariasan.
- Csak ugyan?
- Itt nem változott semmi - nézett körül V, ahogy beléptek a küszöb felett.
- Gyere köszönni! Ne légy neveletlen - állt fia elé az apa. Nadrágját kantár tartotta és kezében egy bögre kávé volt. Csak pár centivel volt magasabb saját gyerekétől. Szemüvege sárga keretesen virított rajta. V átölelte édesapját. Majd Hoseok lépett közelebb, bemutatkozni a család főnek. Mire a késve lesiettet kis öcs is megmutatkozott.
A nappali, konyha és a nagy hálószoba a földszinten volt. A háznak egyetlen egy felső emeletén a három gyerek szobája állt. Míg a pincében raktár volt. A házban uralkodott a családias hangulat.
V majd körbe szeretné vezetni a kisvárosban Hoseokot. Elmondani azokat, amikre emlékszik. De legfôkép csak azért szeretne sétálni, mert tudja, hogy az utcákon alig vannak emberek, így kellemesen tudják eltelni az idôt kettesben.
Annyi ideig maradhatnak itt a szünetükből, amennyit csak szeretnének. Hoseok jó benyomást tett a szülőkre. A rapper is kellemesnek találja őket.
- Ugye tudod - szólt TaeHyung, miután kipakoltak és az énekes próbálta felhúzni az ágyra a lepedőt.
- Igen. Vigyázok. Visszatartom magam, amennyire csak tudom - suttogta Hoseok és váratlanul, de óvatosan átölelte szerelmét hátulról.



1 megjegyzés: