2013. június 13., csütörtök

15 *Mint a tûz* {Teen Top}

Közvetlen folytatás~~
CAP POV

Forgatás előtt szeretkezni, ilyen is csak Niel fejébe fordul elő. Mint ahogy sok más értelmetlenség.
Lassan ideje abba hagynunk. Kényeztettem még Nielt, majd gyengéden elkezdtem kihúzni belőle. Úgy látszik, Niel egy hatalmasat kíván nyögni! Nem engedhetem!
- Pssssssz! - nehezültem rá és kezemmel fogtam be száját. Nem volt szép tőlem, de már nagyon fájtak az ajkaim, hogy csókommal hallgattassam el. De ez a száj befogós módszer sem szeretne működni. Niel hangja élesedni kezd. Megfogtam egy párnát és rányomtam a fejére. Tíz másodperc se kellett Niel hangját nem csak más, de én sem hallottam. Az s baj, hogy az eddigi hangos lélegzeteit sem...
- Niel, meg vagy? - dobtam el a párnát. Egy pillantást se vetettem rá, óriási pofon csattant az arcomon.
- Meg akarsz folyatni? Így nem kapok levegőt! - szidott le torokból.
- Bocsáss meg - mondtam szánalmasan az arcomat fogva.
- Ahh... Szállj le rólam - utasított, majd hátat fordított nekem. Szomorúan ültem és néztem őt. Tudtam, hogy rossz ötlet. Bámultam. Csak néztem szomorkásan, majd Niel mocorogni kezdett:
- Ahh Nem tudok rád haragudni! - fordult meg és nyakamba vetette magát.
- Niel? - lépődtem meg, mikor meleg teste ismét csak hozzám ért. Megcsókolt és én vissza, hiába fájtak már az ajkaim.
- Kielégítettél! Köszönöm! - ült az ölembe és szinte már leteperve voltam karjaiban. Bújt, dörgölődött hozzám, majd megszólalt:
- Hiány érzeted volt! - mosolygott szerelmesen - Ennyire szereted, ha nyögdécselek?
- Szeretem a hangod - válaszoltam mire ismét megcsókolt. Majd magától egy kicsit hamiskásan belenyögött a csókunkba és ezzel a hangjával indult fülem felé.
- Niel ahh... - engedtem el magam - Nem volt elég egy menet? - falánkan magamhoz húztam és derekánál átöleltem. Simogatni kezdtem háta selymes bőrét, miközben kárpótolta hiányomat. Imádott kisebb nyögéseit hallgattam.
Nem kellett sok idő és éreztem, hogy Niel megint merevedni kezd. S én is kezdtem azt gondolni, nem árt egy második menet. Niel nyögéseiből sóhajtozások lettek és többször megcsókolt. Letepertem hát:
- Most fogjuk utoljára nyögéseik és hang nélkül csinálni!
- Egyetértek! Ha nem hangoskodhatok kedvemre, az olyan kényelmetlen... De most elviselem - húzott le magához - Utoljára tegyél úgy magadévá, hogy el kell hallgattatnod.
Mindent megértettem. Nyaka érzékeny részeit kezdtem el cirógatni ajkaimmal. Egyre feljebb döntötte fejét és gyorsan lélegzett:
- Nem kell elôjáték - nézet rám Niel - Tedd be...
Úgy nézet ki, mintha a vágytól elakarna ájulni! Pedig az elôbb élveztûnk el mind a ketten... Ezzel a nézéssel teljesen felforrósít. Ha ennyire kínoz engem, hát én se kegyelmezek. Belé csúsztattam, ahogy kérte. Niel összeszorította fogait és megfogta kezemet. Ujjainkat összefûzte, úgy próbáltam diktálni tempónkat. Mintha az elôzô menethez képest jobban bírná.

Kopogtak az ajtón.
- CAP hyung, kéne jönni!... - hallatszott Ricky hangja. Niel  az ajtóra bámult, majd visszahajtotta fejét, igen szomorúnak kezdett látszani.
- Most nem. Legyen bármi is az ok! - kiabáltam ki.
- CAP? - suttogva nézet rám meglepetten a párom.
- He? De hát - folytatta Ricky, de szavába vágtam:
- Nem. Hagy legyek Nielel!
Erre a mondatomra Niel elmosolyodott. Magához húzott nyakamnál átkarolva, mire én folytatni kezdtem a
mozgást. Hallottuk, hogy Ricky tovább áll, így aggodalom nélkül csináltuk tovább. Élvezkedtünk egymáson, míg a kilincs nem mozdult meg. Felfigyeltünk a zárt ajtóra.
- CAP! Mi az, hogy nem jössz? Nekem kell érted jönnöm!??
L.Joe!!! Ô akart benyitni? Köszönöm Niel, hogy bezártad az ajtót!
- Mit akarsz? - kérdeztem vissza.
- Kéne jönni készülődni!!! Mi a szarért zárkóztatok be???
- Találd ki! - szólalt meg Niel szemtelenül.
- He!?? Ne őrjítsetek meg! Azonnal húztatok onnan kifele!!! - rúgott ingerülten az ajtóba L.Joe.
- Nem megy CAP se, én se! - húzott magához Niel.
- Tudjatok mennyi az idô??
- Pukkadj meg! - dobot Niel egy párnát az ajtóhoz.
- Aish!! - hallottuk L.Joe eltrappolását.
  Niel fülig érô mosollyal bujt a nyakamba, nevetve:
- Ki szúrtunk L.Joeval hahahah - emelte fel a fejét és egy hangosabbat nyögött.
- M-Mit csinálsz? Azért csak halkabban... Még jobban felizgultál?
- Cs-csináld vadabban.... - suttogta szavait és behunyta szemeit. Még ennél is többre vágyik, pedig izzad már....
Idôvel már én is kezdtem kifulladni, mikor kérésére durvábban csináltam, egy szem hunyásnyi megállás nélkül.
- Niel! - kiáltottam a nevét és gondolkozás nélkül ajkaiba harapva megcsókoltam, hogy nehogy váratlanul érje, ha most ismét beleélvezek. Nyelvével összekulcsolva maradtam, míg ki nem csúsztattam férfiasságom. Niel kábultan és hálával telien nézet rám. Kapkodta a lélegzeteit, alig bírt megszólalni. Oldalára feküdtem és simogatni kezdtem a combjainál, amiket állandóan csak kívánok rajta. Így pihentûnk.
Nyugalom volt, amíg nem néztem rá a telefonomra:
- Fél öt múlt!!?? Te jó..... - ugrottam fel - Siessünk zuhanyozni Niel!! - fogtam meg a kezét és próbáltam felrántani ôt.
- Zuhanyozni? - mosoly szélesedett arcán és mintha megcsillantak volna a szemei. Tudtam mire gondol.
- Nem olyan zuhanyzás, mint Angliába! - nagyon meg vagyok lepve, hogy Niel már milyen keményen bírja a szeretkezéseket. Ez a kölyök sok mindenbe kezd fejlôdni (éneklés, tánc és már ez is)!

CAP POV's END

Zuhanyzás után a leader nélkül maradt Niel a szobában és a tükörbe kezdte nézegetni magát öltözködés közben. Mire rá nyitottak:
- CAP, azt hiszem felduzzadtak az ajkaim......
- Hô?
- Ohh Chunji!?? - fordult meg Niel pirulva. Chunji épp tiszta huzatokat vitt be nekik, de ilyen fogadtatásra nem számított.
- Felduzzadtak annál is nagyobbra? - nevetett, majd teljesen komollyá vált, amilyennek csak ritkán lehet látni - Ti tényleg csináltátok CAP-el.
- De halkan! S nem durván... Látod? Tudok rendesen járni.
- Neil....
- Most mi van? Nagyon kívántuk egymást. S az idôt is le kellett valamivel ütni~
- L.Joe nagyon frusztrált lett miattatok... - sóhajtott - Majd meglátjátok.



A forgatáson minden tag észre vette, hogy L.Joe milyen morcos és dühös képet vág egész végig. A rapper tudja, hogy jobb lenne nem figyelni rájuk, de hát olyan feltünôek!! Egyre jobban bosszankodik! vissza is tudta tartani, de ahogy haza értek; az ajtón belépve bele rúgott a szekrénybe felkiáltva, ami arrébb mozdult nem is kicsivel.
- L.joe mit csinálsz?? - néztek a többiek rá.
- Miért nem képes senki se hallgatni rám??? - emelte fel hangját. Chunji megrázta a fejét, hogy rá ez nem igaz, ô mindig mellette lesz. Próbált hozzá érni L.Joe kezéhez, de a rapper hadonászni kezdett:
- Nem bírok már kettőtôkkel! - mutatott Nielre és CAP-ra. - a forgatáson is.... Elesik, megbotlik, izzad, könnyezni kezd vagy bármit csinál ez a hülye gyerek, te azonnal mellette teremsz! - vetett szúró tekintetet a leaderre. - Túl feltûnô!!
- L.Joe, elment az eszed. Ezek nem bizonyítják, hogy járnak - szólalt közbe Ricky.
- Ez a szerelem! - kiabált Niel. - Ideje lenne leszállnod a magas lóról. Marha nagynak képzeled magad, ha szekálsz minket! Rosszul vagyok tôled!!... Ideje békén hagyni CAP-et és engem!

L.Joe felforrósodott a méregtôl. Pofán akarta vágni a szemtelenkedôt, de ChangJo hátulról lefogta lágyan a kezeit és CAP Nielhez állt:
- Én se értelek L.Joe. Kötelességem a csapattagokra odafigyelni a forgatáson is. Gondolj csak bele, ha te esnél el, vagy sírnál biztos melletted lennék. Természetesen, ha Chunji nem elôzne meg. Aaaz már más ügy, hogy Niel az, aki csetlik-botlik....
- Érted? Forgatáson, színpadon csak ennyi - folyatta Ricky - nem akarnak ôk lelepleződni! Ami meg az itthoni eseményeket illeti.... meg kell szokni...
- Épp ez az! Nem hallgatnak rám. CAP, azt mondtad bízhatok benned. Erre!... Tudom jól, hogy durván szeretkeztek, sôt mi több hallom! Így nem akarom, hogy Niel sántikáljon, bárhol is legyünk, kerüljünk utána!
- Hagyd a felelôséget másra! - szólt Chunji, elhallgattatva a másikat. Keblére szorította L.Joet, hogy csillapítsa a fiú túl gyors szívverését.
- Nem kell leadereskedned! - emelte fel a fejét Niel. L.Joe belemarkolt Chunji pólójába:
- Pedig nem parancsolok én... csak rátok szólok.... - halkult el és lerogyott térdein. Hirtelen elájult. Minden tagnak megfagyott a vérre, ahogy látták L.Joet összeesni Chunji karjaiba.

Szerencsére nincs nagy baja - állapították meg a vezetôségnél lévô ápolók. Csak túl hevûlt idegességében és a napjai is fárasztóak, magyarán energiáját vesztette.
- Ahhh.... Ez kellett még - vetkőzött lefekvéshez Niel.
- Jobban lesz! Legalább is azt mondták - feküdt az ágyon CAP. Niel elmosolyodott és kuncogni kezdett:
- Jó érzés volt, hogy megvédtél. De, ha L.Joe botlik el, hagyd a francba - nevetett. Nem komolyan gondolta, amit mondott.
- De gonosz vagy!
Niel felmászott az ágyra, és egy hirtelen kirántotta CAP feje alól a párnát:
- Én gonosz? Ki próbált egy párnával elhallgattatni? - meresztette szemeit szerelmére - Ma két párnán alszok úgy látszik, mert nem kapod meg egyiket se, büntetés kép~
- Akkor rajtad fekszek - ült fel CAP és vállánál fogva leteperte Niel, aki csak mosolygott.
- Még akkor is, ha meleg van? - rúgta el lábával a pihe könnyû takarót és csak nézett szerelmesen a másik szemébe.
- Várjunk csak.... Te direkt azt akarod, hogy rajtad aludjak - nevette el magát CAP, ahogy sikerült rájönnie párja gondolkozására.
- Szeeeeretlek! - rántotta le Niel a leadert egy nagy öleléssel.


"Még egyszer hozzám dobsz valamit, nem kíméllek!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése