2014. június 14., szombat

30 BTS: Harminc telefonhívás

Kora reggel a leader harmadszorra is bekiabált Jiminék szobájába, rendkívüli dühvel, de akkor sem érkezett semmi válasz.
- JungKook, menj be hozzájuk!
- Jin hyung azt mondta, nem nézhetek pornót!
A két tag, akik nem adtak társaiknak életjelet, bent az ágyukban, csak ugyan ruha nélkül feküdtek, a tizennyolcas részt már órákkal ezelőtt befejezve. De miért, ha Jin megbeszélte Jiminel, hogy nem lehet, le kell állni? Jimin egyik fülén be, a másikon ki. Az időtájt, mikor az éjjeli fények az égtetejéről akartak betörni a szobába, ahol Jin már félálomban feküdt párja karjaiban, addig Jimin helyzete csak nem akart enyhülni. Végül kialakult a mindennapi felállás; Jimin szerelmére erőszakolta magát.
- Jimin... Te egyáltalán nem fogtad fel, amit mondtam.
- Bocsánat! - tette össze kezeit, felguggolva az ágyon.
- NamJoon már harmadszorra szól nekünk... - feküdt kócosan, kikészülve SeokJin. Arcán látszott mondandója; "Soha többé ilyet." - Sz-szeretnél valamit, SeokJ--- - tüsszentett szájhoz tett kézzel.
- Látod! Megfáztál! Ennyit a maknae-line okos döntéseiről.
- Mit akarsz? Olyan szépen belehelted a szobát, hogy jó idő lett.
Erre a kijelentésre még a nappaliban ácsorgók is tisztán hallották a nagy koppanást, ahogy Jimin leesett az ágyról, amiért a Hercegnő dühösen oda csapott neki.
- Mi történt!?
- Semmi, semmi, anya! Ezek szokásos dolgok itt - nevetett TaeHyung édesanyjának, a bejárati ajtónál támaszkodva. Mellette Hoseok izgulta halálra magát, nehogy rossz dolgok hangozzanak ki Jiminéktôl. Váratlanul érte őket a szülő látogatásra.
- Mindenesetre, vigyázz rá, kérlek - folytatta a beszélgetés az anyuka és magához hívta V kishúgát a lépcsőházból.
- És mikor is jössz érte?...
- Látod, ha legalább felvetted volna, legalább egyszer a telefonod a harminc hívásomból, most mindent tudnál.
- De szerintem bedöglött.... - vette elő a mobilját és átadta édesanyjának.
- Hoseok, drágám, akkor te add meg a számod, és téged foglak hívni, ha jövök a lányomért - oldotta meg az anyuka a fellépő problémát, majd elköszönt.

- Vendégünk van, fiúk, úgy hogy azonnal kapjátok össze magatokat - sopánkodott századszorra a leader, Jimin ajtajára hajtva a fejét. - Legalább Jin hyung, legalább te ne okozz csalódást - a kérésére a kilincs megmozdult, majd Jimin lépet ki szobájából, meztelen felső testtel ugyan, de tiszta farmer nadrágban.
- Jint most ne szekáljuk... Azt hiszem elege lett... De milyen vendégün---- - tüsszögött kezébe, felszipogva.
- V édesanyja.
- Nem, már elment - jött be Hoseok, majd TaeHyung is, akit az ô húga követett félénken.
- És ô ki? - nézett a tinédzser éveiben lévő kislányra, majd megjegyezte: - Kisebb nálam - mosolyodott el.
A kishúg azonban nem is figyelt Jiminre.
- Éhes vagyok.
- Ohh Hol van Jin hyung? Csináljon valami finom reggelit. Hugi, olyan szakácsunk van itthon, hogy ámulni fogsz!
Jimin V szavaira nehezen mosolyogva rázta fejét:
- Jin most... Nincsen ideális állapotában.
- Vadállat - suttogta RapMon és be akart nyitni a Hercegnôhôz, de a háló tulajdonosa határozottan megakadályozta ebben.
Végül Jimin segítséget kérve a többiektől állított össze valami ennivalót, amibôl Jinnek is vitt, de a Hercegnô csak leszidta őt, hogy ágyban nem lehet enni és hagyja békén. Így Jimin a nappaliban lévő társasághoz csatlakozott.
- JungKook, menj arrébb! - szólt a maknaera, aki beljebb ment a kanapén, Jimin meg elterült, a fiú ölébe hajtva a fejét.
- Mi van Jin hyunggal?
- "Mindenki hagyjon békén" idő. Úgy kikerget a szobából...
- De most legalább nem vagy vele, így nyugalma van.
- Ez kedves volt - csípte meg JungKook arcát bosszúsan. Hirtelen J-Hope hajolt be közéjük és elhívta őket biliárdozni V húgával.
De mikor a lány megunta a játékot, bátyát kezdte keresni, teljesen egyedül, mivel a három fiú beleélte magát a biliárdozásba.
- Nem, nem, nem, ide ne menj be - állította meg RapMon V húgát, aki Jimin szobájába akart benyitni. - Megmutatom neked, hol van TaeHyung - nevetett zavarában, izzadva.


V POV

A neten nézegettem telefonokat magamnak, mire a húgom bejött hozzám.
- Furcsák vagytok. Hányan is vagytok?
- Heten. Hogy-hogy nem tudod?
- Három oppával játszottam, te itt vagy, egy meg őriz egy szobát, amiben a maradék két tag lehet hogy!!!!! - pirult el motyogása közben, de először nem tudtam miért, aztán leesett.
- Nem! Nem, dehogy! Jin hyung és Suga hyung külön vannak.
- Nem kell hazudni... Te is csinálod Hoseok oppával.
- Miről beszélsz? - pislogtam rá.
- A bátyám vagy, ismerlek - pislogott vissza rám. - Tudom, hogy szerelmesek vagytok.
- Ahaaaa - nyújtottam az "a" hangot, majd nagyot nyeltem elgondolkodva. - De Hoseok nem tudhatja meg, hogy tudod, jó?
- És apunak elmondhatom?
- Miért mondanád el apunak?...
- Hát te is tudod, hogy apu nem szereti a boys love mangáimat, nem is enged venni. Talán ha megtudná, hogy Hoseok oppával viszonyod van, akkor máshogy állna a homoszexuálisakhoz - hadarta el a tervét, amit lehet, hogy már azóta tervez mióta Hoseokot meglátta mellettem.
- Szóval mindent csak azért tennél, mert Fujoshi vagy? - kérdeztem biztosra, mire ô hevesen bólogatott. - Neeem is tudom. Én inkább nem tudatnám apuval.
- De BL mangákat akarok.
- Szeretnél - javítottam ki. - Majd, ha lesz pénzed veszel magadnak.
- Bátyám, alkudjunk meg - nyújtotta kezét felém. - Ölelkezzetek Hoseok oppával, a szemem előtt, és akkor nem mondok semmit apunak.
- Először is ez nem alku, hanem zsarolás. Másodszor, ezt mi... Nem vállaljuk be... - pirultam el egy kicsit, amiért Hoseokra gondoltam. Ágyban már féléve vagy még annál is több ideje nem voltunk. Ha ölelkezünk, akkor annyira előjön a perverz hajlama, hogy mindig a szájába akarja venni azt... Na de ilyeneket pláne nem akarok a saját húgomnak mutatni. Még egy csók is nehezen férne bele a keretbe. - Mit szólnál helyette, ha én vennék neked ilyen tizennyolcas mangákat?
- Nem. Élôben még is csak jobb, mint rajzon - mondta határozottan.
- Figyelj---
- Kíváncsi vagyok Hoseok oppára! - kezdett el hirtelen előttem ugrálni, s mintha a szemei csillogtak volna.
Ha nem a szobában vagyunk, akkor J-Hope csak is a teraszon képes valamit is csinálni velem, legalább is itthon, a dormba. Ha húgi az üvegajtó mögül nézne minket, láthatná a kispadot és azt, hogy miket csinál Hoseok. Álljunk csak meg! Hogy jutott ez eszembe? Miért kezdtem el azon gondolkodni, hogy a húgom előtt ölelkezzek?
- Figyelj, szerintem ez nem tenne jót egyikünknek sem.
- Akkor elmondhatom Hoseok oppának, hogy tudom a kapcsolatotokat?
- Nem! Inkább megteszem!
Hoseok szeret abban a hitben élni, hogy nem tudja senki a viszonyunkat. S ezt nem akarom pont én tönkre tenni, s az se lenne jó, ha a saját húgom vágná haza a balhét. Plusz, nem annyira nagyon nagy dolog, ha a húgom lát egy aprócska csókot tőlünk. Remélem. Persze Hoseok nem tudhat erről az "alku"ról. Gondoltam és kezet ráztam az örömében kuncogó húgommal. Gyorsan elmondtam a teraszos tervem, amit el is fogadt. Kimentünk a szobámból és Hoseokhoz vezetett engem, majd letelepedett a terasz ajtó mellé, onnan várt és figyelt engem.
S innentől kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam. Hoseok élvezi a biliárdozást, még nyerésre is áll... Nem vagyok képes megzavarni...
Ott álltam egy helyben, a háta mögött nem messze, tehetetlenül... Éreztem, hogy a húgom rosszallóan figyel engem. Mit tehetnék?
- Huh? V, szeretnél játszani? - fordult meg J-Hope mosolyogva rám.
- N-Nem megy nekem a billiárd...
- V hyung, valami baj van? - nézet rám JungKook, aki mellett Jimin a billiárd golyókat tette át az egyik helyről a másikra, amíg a társai nem figyeltek.
Olyan kínosnak éreztem a dolgot, amiért megzavartam őket játék közben... Csak azt kívántam, hogy váljak levegővé és ne rám, hanem Jimin csalására figyeljenek.
- V, mi a baj? - lépet közelebb hozzám J-Hope. Én nagy lélegzettel ránézetem, de semmit nem tudtam felelni. It mondanék?
Bárcsak eltűnne ez az alku a húgommal együtt! De nem teljesült ez a kívánságom sem.
Észre se vettem hirtelenjében, de Hoseok kézen fogva vezetett a teraszunkra. A kipárnázott padra huppantam, majd ô is helyett foglalt mellettem.
- TaeHyung, történt valami? - kérdezte halkan.
- Én csak... - néztem el az ellenkező irányba. Húgom most biztos figyel minket. Mit tehetnék?... Gondoltam, és óvatosan Hoseokhoz bújtam.
- TaeHyung? - suttogta nevemet és lassan átölelt. A fejét a vállamra hajtotta, mire puha ajkai a fülemhez értek.
Szótlan voltam, sőt hangtalan. Némán nehezedtem rá, míg le nem döntöttem ôt hirtelen, pedig nem is állt szándékomban... Lehet, hogy ô húzott maga után...
- B-Bocsi...
- Semmi... - felelt és csak nem engedett el karjai közül. Helyette, a kényelemért, lejjebb csúsztatta ujjait a hátamon.
- J-Hooope, már huszonkilencezer csörög a nyamvadt telód, miért nem jöttél vissz--- - tüsszentett Jimin megtalálva minket a teraszon, majd ahogy végig mért rajtunk, fôleg J-Hope kezein, hogy mégis hol vannak hozzám szorítva, kuncogva takarta el a saját szemeit: - B-Bocsi, nem tudtam, hogy épp kielégítés zajlik.
- N-Nem azt csináljuk! - engedett el, és mindketten felültünk. A földet kezdtem bámulni, mint aki nincs is itt, közben J-Hope a ruháit megigazítva állt Jimin elé, akinek a kezében ismét megszólalt a telefon.
- Ezt kapd ki, harminc---- - tüsszentetett ismét és szipogva nyomta J-Hope kezébe a mobilt, aki fogatta ugyan annak a számnak a harmincadik hívását:
- Hello, itt--
- Csalódtam, Hoseok, drágám. Te sem vagy más, mint a fiam. Harmincadik hívásomra veszed csak fel...
- Elné--
- Készítsd elő a lányomat.
- Ige--
- TaeHyungot is küld le.
- Ren--
- Vettem nektek fagylaltot.
- Nyami!


7 megjegyzés:

  1. Az első résztől kezdve követem a történetet és minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy élvezetes nagyon. Nem tudnék és nem is áll szándékomban belekötni semmibe nekem így klappol az egész ahogy van :) Remélem még sok-sok részen át sodródhatok az árral *-* Örülök, hogy mindig vannak új ötleteid sosem laposodik el a sztori csak így tovább! <3

    VálaszTörlés
  2. Szia :-)
    Végre utolértem magam és sikerült ezt a ficidet is elolvasnom. ^^ Először is hadd mondjam el, hogy mennyire imádom az írásmódod. A humorod lenyűgöz. Egyszerűen percekig képes vagyok egy-egy poénon, beszóláson nevetni. Eszméletlenül jó! *o* ;-)
    Először mikor nekiálltam, félve és kételkedve kezdtem bele. Még sosem olvastam Jin x JiMin párossal. (Szerintem Jin csakis RapMon tulajdona XD de ügyes vagy, mert elég rendesen megingattál ebben a hitemben XD ;-) ) A V-Hope az egyik kedvencem, így ha másért nem, ezért elolvastam. Meg úgy voltam vele, hogy minden újat ki kell próbálni XD
    Az elején tetszett JiMin cukisága, aztán rámenőssége. De most így az utolsó részekben nagyon nem tetszik, hogy ennyire féltékeny és erőszakos Jin-nel. :-/ Remélem ez változni fog. ^^
    Jin nagyon aranyos. (Végre egy olyan fici, ahol Ő is egy kicsit jobban a középpontban van.) Tetszik, hogy ilyen odaadó. Örülök, hogy azért, mert uke, attól még van beleszólása a dolgokba.
    J-Hope egy bolond. De így szeretjük. Az elején kicsit megrémisztett az erőszakoskodása TaeHyung-gal. De most már nagyon cukik.
    V egy UFO XD Erre nem tudok mit mondani. :D Egy tini lány érzéseivel bíró, idióta UFO XD Akinek a vére olyan hideg, mint az Antarktisz jege! o.O XD (Kíváncsi vagyok, hogy a húgocskája mit fog intézkedni. :D Remélem nem tesz nekik keresztbe. ^^ )
    RapMonster... :D Most mit mondjak rá? XD Egy igazi Leader :D
    Suuugaaaaa!!! (Az én egyik nagy szerelmem *o* ♥ ^^" ) Érdekes ez a "csóklopós" ügye. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valójában mi van köztük. Lehetne kicsit több része ^^
    JungKook meg egy tündérpofa :D Aki a háttérből figyel mindent és mindenkit. És nem olyan butus, mint azt mutatja. Én tudom! :D Kevés szerepe van, de a megnyilvánulásait imádom. :D Egyem meg a drága szívét.... Olyan kis egyedül van..... (Legyen SugaKoo!!!! Kéééérleeeek széépeeeenn!!! *o* [Az egyik kedvenc párosom, mivel Ők ketten a kedvenceim :3 ♥ ^^"] Jó mondjuk RapMonSugaKook is lehet... ;D)
    Szóval mindent összevetve imádoooom!! *o* Annyira örülök, hogy találtam egy BTS yaoi ficit *o* Ezt el sem tudod hinni :D ^^" Csak annyit tudok mondani, hogy nagyon szépen köszönöm, a fáradozásodat, hogy írsz nekünk egy ilyen fantasztikus sztorit. Csak így tovább, szép munka, köszönöm :3 ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is köszönöm a munkám értékelését ^^
      Továbbá, nem akarok túlságosan belemenni egyéb párosokba 2Ji és VHopen kívül (Amúgy én alaptalanul imádom a JinHopet is). Ha lesz valami (s lesz is) az csak töltelék lesz, ami lendületként fog szolgálni a történetben. (Vázlatok természetesen mindig vannak nálam (40. részig most oke), s nem szeretek változtatni rajtuk.)
      S Jimin esete; nem egy állandóan cuki kölyök kell nekem Jin mellé, hanem egy olyan, aki kicsit nehézfejű és igazán rámenős. Végül is a legidôsebb tag kellett neki, muszáj a tulajdonában tartania. Az már az ô baja, ha túlzásba viszi a dolgokat hihihihi Lesz rendesen kezelve ez az ügy, hisz ôk a főszereplők, a második kedvenc párosom!
      S örülök, hogy az olvasók észre veszik Jin odaadóságát :) Jó szót használtál! :D :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett.!*-* Mikorra várható a következő rész.?:33

    VálaszTörlés
  4. most olvastam el egyszerre és hát meg kell mondjam ez a legjobb fici amit valaha is olvastam *-* nagyon jól írsz, ügyes vagy és gratulálok csak így tovább ^-^
    mikor lesz folytatás????? :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen a nyáron sok a tanulni valóm (felvettek egy brutálisan jó gimibe) Ezért lassú vagyok ^^"
      Nagyon örülök annak, hogy egyre többen találtok ide és olvasgatjátok, de... Egyszerre ledarálni ezt a sok részt nem durva? xD Bár én is csinálom animékkel, mangákkal meg más ficikkel... Vigyázzunk magunkra! :'D Este fent lenni, délben aludni~

      Törlés
  5. nyahaha tuti lesz valami hogy a kiscsaj nem kapta meg amit kért igy valamit tuti fog tenni bár megértem hogy ilyen alkura adta a fejét én nem hogy csokot követeltem volna hanem live Bl-t *OOO* nyahaha mondjuk ha V huga lennék istenem szép is lenne az élet :3 na de ezek csak szép álmok kitudja lehet a következő életemben valamelyik második generációs Bts tag mellé kerülök <3 de jó lenne köszünüm folytasd gyorsan *OOO*

    VálaszTörlés