2016. augusztus 27., szombat

77 BTS Doktor Ház

Mikor már senki sem tartózkodott a sátrán kívül, s a fáradtabbak az álmuk első szakaszán már át is estek, Jimin kidugta az orrát az est fényébe;
- Nem hagyhatom ki ezt a lehetőségemet! - mondta magában, ami ki is hallatszott a fejéből suttogásként. A fán csücsülő baglyok kíváncsian ott leskelődtek, nevetve huhogtak a fiatalon, aki közben kihúzta a sátorból Sugat és RapMont.
- Kész - masszírozta meg vállát. - Bocsánat hyungok, de ez egy ideális nyári éjszaka lenne nekem s Jinnek, szóval nektek most nincs belépő - mondta, majd végig nézett a két alvó egyénen. - Na jó... Ez így talán nem éppen a legjobb. Nem kéne csak így itt hagyni őket - gondolkodott el, majd erőt vett magán és Sugaval kezdve végig húzta őt a földön, hagyva, hogy letörött gallyak sokasága kapaszkodjanak meg a hajába a legrövidebb útvonalon egészen JungKook sátráig. Majd ott, magára, a sátorra gurította a rappert; Így Suga lexikonokba illő képet nyújtott, hogy miként néz ki, ha valaki fent akadt egy sátron. Körülbelül mint akit elütöttek volna és ott maradt a szélvédőn.
Utána RapMonra került a sor. Őt sem kellett messzebb húzni. Az alvó Leader útja V és J-Hope sátrához vezetett. Oda érve pedig Jimin szánt szándékkal kukkantott be a két gerle kéjbarlangjába;
- Húhú! - vigyorgott Jimin, de szája kanyarulatai hamar a másik irányba húzódtak; - Na ne má' Hoseok hyung! Ennél azért többet vártam!
- Na! Most nem én tehetek róla, hogy Vnek ilyen napja van - csapott a kártya lapjaira, amiből sokkal kevesebb volt neki, mint társának. - Több párt sikerült összegyűjtenie, és? Szerencsés. Fog a memóriája.
- Beszállsz? - nézett fel V is a bejáratnál ácsorgó fiúra, miközben könnyed törökülésbe ült J-Hope előtt, közöttük pedig a kártya halmok. Jimin nem tudta mit kezdjen a helyzettel. Csak ámultan méregette őket;
- Most, az utolsó meleg hónapunknak egy ilyen ideális éjszakáján, ebben az idegen országnak gyönyörű keblében, mikor kényelmesen együtt lehet lenni a szabadban egy romantikus sátor mélyiben!?... Adjatok helyet! Készülhettek a vereségre! - azzal leült, és szabályszerűen ő is párokat kezdett gyűjteni.
Majdhogy nem három óra múlva;
- Na ez jó volt! - nyújtózkodott ki Jimin középre bedobva sokadjára nyertes lapjait.
- Hétszer győztél, csak hétszer!
- L-Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmem, de nem csak hétszer játszottunk? Más szóval mindig ChimChim győzött...
J-Hope lefagyott a felvilágosítás hallatán, közben Jimin pedig feleszmélt, hogy miért is jött valójában;
- Ne búsuljatok, srácok, lehet, hogy vesztetettek, de kaptok tőlem, a győztestől egy ajándékot!
- Tényleg? Micsodát? - mosolygott gyermeki kíváncsisággal TaeTae, mire Jimin kinyúlt a sátorból, és behúzta azt;
- Majd el is feledkeztem róla - paskolt a Leadernim pofijára vigyorogva.
- Nem, nem, nem, nem kell! - tiltakozott Hoseok.
- Ugyan! Ajándék hyungnak ne nézd a fogát - húzta fel enyhén RapMon ajkát. - Nézd mennyire örül, hogy itt lehet. Eddig kint fagyoskodott.
- De Jimin... Ne... Én most... - pirult el egyre jobban J-Hope lejjebb és lejjebb nézve.
- Jó, veszem az adást, akkor itt hagyom kint.


A Nap felkeltével okkal meglepetten ébredtek az emberek. JungKookot már a sátoron való horpadás is letaglózta, de ahogy kijött onnan, nem tudta akkorára nyitni szemeit, amekkora furcsaság került elé. Szavak s tettek nélkül állt Hyungja fölött. Viszont az erőteljes bámulása miatt, Suga kezdte érezni, hogy valami nincs rendben körülötte; Felnyitotta hát szemeit, mire ijedten nézett föl JungKook tekintetébe. Még meg sem tudott fordulni az a fejében, hogy 'Hol van?', 'Miért nincs tető a feje fölött?', hanem egyből a Maknae jelenléte érdekelte. "Miért van ő fölöttem?..." S ezzel egy olyasféle kellemetlen, kínos s kilátástalan helyzet uralkodott el rajta, hogy tervtelen tarsolyából kiindulva, csak felpattant, és se szó, se beszéd elfutott JungKook elől.
NamJoon a rappertársával ellentétben kellemesen ébredt. Igaz, gőze sem volt, hogy miért nem abban a sátorban van, ahol elaludt, de mivel TaeHyung szuszogva feküdt a mellkasán, nem pánikolt.
Közben Hoseok és Jimin egymással szemben vánszorogtak egy nagy sziklához, mire annak két oldalára le is rogytak;
- Na, milyen volt az éjjeled?
- Ahogy elmentél tőlünk, TaeTaenek kicsit lassan, de leesett, hogy RapMon a sátrunk előtt alszik, így aztán behúzta őt, mert megsajnálta. Azt' aludtunk. Hármasban... Ennyi. Történt... S neked hogy ment?
- Hm... - nézett fel az égre, s hátul kitámasztotta karjait. - Ugyan. Az. Kb.. Mire visszamentem Jin már túl mélyen aludt.
- Micsoda pazarlás...
- Hja.
- Pedig érted, nem akartam én orrba-szájba élvezkedni, csak úgy szelíden, csöndben. Neki még csak mozognia sem kellett volna, miközben hagyja, hogy a számmal okozzak neki orgazmust.
- De perverz vagy te! - kapta fel a fejét Jimin elképedve. - Szopásról álmodozni egy olyan személy előtt, akinek még meg sem fordul a fejében!? Az ajkak nem arra valók, Hyung! - akadt ki enyhén fehér zászlót lengetve a kéjencebbik előtt. - A-Ami pedig azt illeti, én is csak egy langyos nyali-falit akartam volna, semmi erőteljesebbet... Próbáltam volna romantikus lenni... Közben meg szépen... lassan... végig matattam volna mindenét, ami csak egy kicsit is hozzám tartozik. Vagyis igen; Mindenét~
- Hoseok hyung... Jimin hyung... - jelent meg mögöttük JungKook, majd rámászva a nagy sziklára, a két fiú között, összekuporodott szomorkás arccal. - Ti is képesek lennétek elmenekülni előlem?
- Ugyan! - sóhajtott Jimin. - Már megint Suga hyung csinált valamit!? Fel a fejjel! Már mondtam neked; Légy férfi, s vedd kezedbe az irányítást.
- Ammm Ha Suga hyungról van szó, én azt javaslom, hogy lepd meg. Ha meglepik, akkor mindig nyitottabbá válik.
- Meglepni? De mivel? Reménytelen. Hamarabb fut el tőlem.
- Akkor meg először magadhoz kell csalnod(?) - gondolkodott Hoseok, mire a semmiből a Leader keze rámarkolt vállára;
- Hejj-hó, szenvedő arcú bajtársaim, nekem sem ez volt életem legrózsásabb reggele, mégsem így nézek ki, gyerünk felpattanni s pakolni! Délután már nem leszünk itt!

A nagy sürgés-forgásban az emberek mindahányan próbált nem időt veszteni. Siettek, szaladtak, kapkodtak, felejtettek, visszamentek, elbuktak, segítségért kiáltottak;
- Itt kiömlöttek a fotóállvány csavarjai! Valaki szedje össze!
S épp arra fele tartott egy segítő, aki egy hatalmas és igen súlyos dobozt cipelt TaeHyunggal együtt. Egyikőjük sem látott a lábuk elé, s az egyik álnok, felfele álló csavar mégis pont azt a tagot, aki jól kezdte a napot, TaeHyungot szúrta ki, s átszúrta cipője alját, megsértve a fiú védtelen talpát. Az meg is érezte, hogy valami kellemetlen belé is mélyedt, mire felszisszenve ejtette el a ládát, s halk jajgatásokkal emelte magához a lábát.
- OMO! V! Minden rendben!? - rohant oda hozzá SeokJin, aki a közelben rakodott.
- Nem. Nem... Nem úgy érzem. Áú! - szorította össze a szemét, ahogy a Hercegnő leráncigálta róla a cipőt.
- Uramisten - kapott kezdetleges pánikot, ahogy meglátta V vérben ázó zokniját. - Mégis mitől!? Szálka? Tüske? Szög? Hiii Csavar!? - nézett bele a fiú cipőjébe.
- Mi történt? Mi a baj? - vette őket észre Jimin, s azonnal oda rohant.
- Vnek csavar csavarodott a lábába! Kivettem, de szerintem még mindig vérzik a lába. Nézd!
- Gyorsan! Vidd el a kórházba!
- De nem tudom!
- Nincs itt a jogsid!?
- Itt van, de nincs hozzá kocsi! Mind le van bilincselve, s mindegyikbe pakolnak, az utat innen kifele pedig nem tudom, eltévedek, mielőtt eljutnék oda, hogy a béna angol tudásommal elkezdjek kérdezősködni, hogy merre az itteni kórház, mert ugyan a táblák semmit sem érnek, amiért valami idióta módon itt még az anyám kínja is cirill betűvel van írva, Vnek közben meg vérzik a lába, s még akkor is vérzik, mikor nekem gő--
- Jó-jó, nyugi! - ragadta két tenyere közé Hercegnője arcát mélyen a szemébe nézve; - Nem neked esett bajod, szóval minden rendben van - lélegzett mélyeket vele együtt. - Neked... Ez az! Szólok Hoseoknak!
- Jimin, ne hagyj itt! - kiáltott párja után, de az csak visszaintett, hogy siet.  - Még is minek ide Hoseok!? Tud varázsolni, vagy repülni!?
Miközben SeokJin és V tehetetlenül s feltartott kezekkel szuggerálták a sérült lábat, Hoseok futástól zihálva érkezett meg a port fel is verve maga alól.
- V, tarts ki! - nézett sajnálkozóan szerelmére, mialatt a másik lábról is levette a cipőt, majd a zoknit is, hogy azzal kösse be a sérült felet, s tényleg, mint aki ért hozzá olyan hatást nyújtott, ami még Jint meg a visszaérkezett Jimint is megtévesztetette. Hoseok stabil céltudatossággal emelte föl karjaiba Vt, direkt mezítláb hagyva őt, s már sietett is vele el.
- Látod, Jin? Ilyen esetekben a pár másik felének mindig akad valamilyen biztos és gyors ötlete.
- Értem... Okos voltál, Jimin.
- Nyaj, ne mondj ilyeneket, elpirulok! - dörzsölte meg orra csúcsát. - Miattad jutott úgy is eszembe, mert kettőnkböl indultam ki.

Közben Hoseok sikeresen szerzett kölcsönbe egy biciklit a kempingben tartózkodó ázsiaiaktól. Vt felültette a rácsos, de nem annyira kemény csomagtartóra, míg felszállt elé. Így már sebtiben megtudták találni a kijáratot és a főutat árkok-bokron átszáguldva.
- H-Hoseok... - suttogta V, miközben megkapaszkodott két kézzel görcsösen a feneke alatti rácsokba. - Nem hinném, hogy nagy bajom van... A kórház sem szükséges...
- De. Kell. Elfertőződhet is akár. Szó sincs róla, hogy ne vigyelek dokihoz.
- De ha messze van?... - nézett le V Hoseok erős és folyamatos pedálozására, majd aggódóan föl.
- "Messze"? Mit számít az? Úgy sem fogok kifogyni az energiából. Ahhoz túlságosan féltelek.
- Szeretlek...
- Hm? Mit mondtál?
- Nem, semmit, csak csuklottam - mosolyodott el, amit el is rejtett, ahogy Hoseok hátához döntötte a fejét.
- Meg kéne kérdezni, hogy jó irányba megyek-e. Mert eddig csak érzésből tekertem... - szólt Hoseok, látva, hogy egyre több kedves arcú ember sétálgat a járdán, akiket nem fél megkérdezni. - TaeTae, hogy van angolul a kórház?
- N-Nem tudom... De ha megállunk valaki előtt, akkor biztos eszembe jut! - mondta, mire leszólítottak két lányt, s V már kérte is az útba igazítást;
- Hi! Where Doktor House? - mondta egy kis akcentussal is megspékelve, de a két lány ezt nem értette. Az a sorozat már jó pár éve befejeződött, ami elé a kis TaeHyung betetette a where szócskát. De még mielőtt a Grace Klinikákra rákérdezett volna, jobb kommunikatív ötlet ütőt szöget a fejében; - I need you, Doctor!
- Oh megértették! - mosolyodott el Hoseok, ahogy a két lány felvilágosulva összenézett, s keresztet is mutattak, hogy biztosra menjenek, visszakérdezzenek. Így már biztosra menve nyújtották is ki a kezüket egyenesen tovább a messzi, meredek lejtő felé, ahol majd fel kell tekerniük, s majd ott, a tetőn lesz a doktor ház.
- De jó - zihált Hoseok már a lejtő közepén tartva. -, sose csináltam még hegy mászást. Főleg nem biciklivel.
- Tartsd ki~... Fighting~...
- Te tarts ki...
TaeHyung annyira szívesen ráállt volna a lábaira, gyalog megtenni az utat, kézen fogva Hoseokkal, de ahogy erre gondolt, érezte, hogy talpába bele nyíllal a fájdalom. Nem volt valami kellemes helyzetben. S ahogy azon kezdett töprengeni, hogy mi okból is nem tudja használni a lábait, testét kirázta a hideg. Végtagjai kis remegésekbe kezdtek, s ő maga pedig félt. Lehet, hogy most jutott el a tudatáig, hogy tényleg egy csavar csavarodott a talpába, s most annak a helyén egy lyuk tátong.
- Megérkeztünk - fújta ki magát Hoseok, és megállt a doktor ház első ajtaja előtt, ami a leginkább hasonlított egy rendelőhöz. Gondosan kitámasztotta a biciklit, majd leszállt róla, hogy Vt újra karjaiba vehesse, de ebben megakadályozta őt a döbbenet; - Jaaaj szegénykém, te egész úton sírtál!?? - szakadt meg a szíve, ahogy szerelme nedves arcára pillantott.
- Nem is sírtam... - mondta komolyan V, miközben szemeiből tovább potyogtak a könnyek.
- Szegénykém... - suttogott, s közelebb lépve és szerelméhez hajolva simogatóan egy hajszálat fésült a füle mögé; - Ennyire fáj? - kérdezte, miközben tenyere melegen rásimult a fiú hideg orcájára, és egy várt is, meg nem is gyógyító hatású csókban részesítette a néma ajkakat. Finoman, mégis játékosan vándorolt a jól ismert érzékeny részeken, s ahogy elengedte, V elpirult... Angyali szelídséggel fejrázással válaszolt;
- Nekem már nem. Csak a talpamnak fáj. De nekem, neked köszönhetően már nem - ismételte meg, s szerelme nyakába csimpaszkodva szorosan bújt az ő hős ideáljához.
Ezután boldogan várták ki sorukat, V kibírta a vizsgálatokat, majd ahogy kifele menet a röntgen fénnyel való élményét mesélte Hoseoknak, illetve egyetértettek, milyen maradi az európai kórház, illetve a doktor ház berendezése a koreaitól, nem gondoltak rá, hogy újra biciklire kell pattanniuk, méghozzá sietősen a nélkülük elindult csapat után, a város felé.

15 megjegyzés:

  1. Hi!~
    Gondoltam, elárulom nektek, hogy nagyon könnyen lehet engem manipulálni, szóval ha tényleg sokan írjátok a SugaKookot, akkor én kénytelen vagyok módosítani az amúgy is kidolgozott terveimen.
    Amm Ez csak úgy mondtam, hjam :'D

    NaDe Most félretéve a párosokat, SEGÍTSETEK. Válaszoljatok egy egyszerű kérdésre. Ha indokoltok is, az még nagyobb segítség, de NEM várom el, nem muszáj. Az itt a lényeg, hogy kapjak egy képet arról, hogy milyen HANGULATÚ részeket kedveltek. Szóval;
    Melyik a kedvenc részetek (a Pszt!BTS szériából)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos még nem volt időm elolvasni, majd csak holnap les hazafelé, vagy este otthon :'( de ettől még válaszolok a kérdésedre.

      Először ara gondoltam, hogy tuti egy SugaKookot mondok, mert imádom őket, főleg a 63 BTS Lázas lázadás rész volt a kedvencem, de aztán eszembe jutott VHope.
      18 BTS: TiRaRam És igen, a 18+ miatt, de nem a perverzség miatt, hanem mert olyan szépen írtad meg. Érződik benne, hogy szeretik egymást, fülig szerelmesek, Tae pedig végre engedett párjának aki ettől lett boldog. Ez tetszett benne és hogy az érzéseiket így kifejezted, ahogyan. Imádom. De a SugaKookomat is :D amit írtam. Őket meg a huzavona miatt. :) A cuki félénk Kook miatt és a "szerelmes vagyok, de nem, akkor sem engedek az érzéseimnek" Suga miatt. Bár az a rész is... hmm :D Suga olyan jégnek tűnik, aztán mégsem :3 :D Imádom ezt a 2 részt.

      Törlés
  2. PKA:Ez nagyon jó rész lett.Volt benne egy kis Sugakook,meg JinMin is a Vhope mellett :) Amúgy remélem Hoseok ötlete beválik,amit a Maknae-nak javasolt és egyetértve Jiminnel tényleg megembereli magát végre Jungkook.Szegény Jimin akart volna egy utolsó romantikus estét erre leáll kártyázni a Vhope párossal(kis butus,de én így szeretem <3 )De a legjobb mikor Jimin próbálja nyugtatni a Hercegnőjét,és amikor elmegy J-hope-ért Jin utánna kiállt hogy ne menjen el,és amikor Jimin azt mondja belőlük indult ki az ötlettel,azt vagy 5-ször vissza olvastam.A másik nagyon jó rész pedig az volt amikor Hoseok nyugtatgatta Tae-t,mikor elérték a rendelőt(Doktor Házat :D )És amit V mondott hát eskü nem tudom már hogyan mondani mennyire aranyosak a párok egymással,és remélem a Sugakook-ra sem kell sokat várni(bár a morzsák amiket elejtesz a részekben róluk rásegít minket arra,hogy még egy kicsit bírjuk,de egyben kíváncsi vagyok már nagyon hogy abból a sok tanácsból amit Jungkook kapott,vajon MIT és HOGYAN???? fog megvalósítani)Szóval igen alig várom a következőt :D :D :) :) <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juuj örülök, hogy kedvedet lelted, s nem okoztam csalódást :D Köszönöm a kommentet ♥
      Ilyenkor igazából nem az a jó érzés, hogy a munkádról beszélnek, hanem, hogy veled együtt olvadoznak a párosaidra kekeke igen~
      :3
      *BTSes napja volt~*

      Törlés
    2. PKA:Nekem a kedvenceim a Csuda szép szeretet,a ShalaLalaLom,a nevetséges reptéri szakítás,a Hejbabariba(remélem jól írom,mert ezt fejből mondtam)és az azt megelöző két rész volt ami tetszett,meg a Water War is nagyon jó volt.Szóval azokat a részeket szeretem amiben,megy a romantika,a smutos részek,vagy az olyan aranyos békülések,mint a reptéri részben(és imádom amikor Jin enged Jiminnek és végre elengedik magukat)És persze a nagy kedvencek között van a Megkarmolnálak rész is,pontosan amiatt hogy ott elengedik magukat és nem figyelnek másra csak magukra,és persze itt is húzták egymás agyát(vagy inkább Jin Jimin türőképpeségét)aztán persze nem bírtak magukkal és inkább engedtek a másiknak(Jin engedett Jiminnek és Jimin pedig mindent megtett azért hogy a Hercegnőjének is minden tökéletes legyen)Egy szóval az ilyen részeket imádom.Meg az a rész is nagyon aranyos volt mikor Jimin a nagy takaró alatt eltakarva csókolgatta,ölelgette a szerelmét. :) :) <3 Remélem segíthettem neked és ha úgy van hogy max 2-3 rész van ami nem SugaKook központú,csak kis jelenetek vannak benne akkor én még kibírom hogy nincsenek még a középpontban(és persze én igazából nagyon kíváncsi vagyok hogyan tervezted meg azt,hogy végre össze jöjjenek)

      Törlés
  3. A 71. resz (Hyung,hol a takarom?) az en kedvenceim koze tartozik, ugyanis en egy elegge elvetemukt SugaKook rajongo vagyok (nem is tudom latszik e... :3) hiszen a ket legkedvencem tagom parosa,hat igy ki ne szeretne? :D
    Na szoval,ha en azt a reszt elolvasom,mindig 80 szazolekosan beleelem magam az egeszbe (hat igen, 100 szazalekosan sajnos nem tudom,nem volteddig meleg kapcsolatom;D) es mindig olyan erzelmekkel teli leszek es aaahw. Kicsit van benne JinMin (draga Jimin, imadlak) es ugy az egesz olyaaan jo.
    Hogy milyen hangulatu.... Igazabol minden, meg a szomorkasabbakat is imadom, ahogy a vidamakat is meg mindent:) Engem mar az is boldogga tesz, ha olvashatok barmit amit iesz, imadom oket:)
    A resszel kapcsolatban pedig.... JAJH JUNGKOOK. es meg inkabb JAJH SUGA, hat mi van veletek? Kave olyan erzesek kavarognak bennem mint a 7-es resznel...
    "Ne,allits meg,ne hagyj elmenni"
    Kookie megint hagytad Draga Minsugankat elmenni....
    Hopi olyan kis cuki volt Vvel :33 Olyan kis aranyos paros... Tenyleg!Lehet furi, de most hogy igy elpattant bennem valami,megindult a Bangtan fangirl enem,es elkezdtem oket imadni (IMAAAADNI) par khmkilenckhm napja es ma eppen neztem par Danve Practice cideot,es igy:"Miert van V mindig Hopi alatt?"
    Azonnal a ficid jutott eszembe :D
    (bocsanat, de ezt muszaj volt kiadnom magambol, mas nem erti:( :D )
    Es Jiminek is olyan kis aranyoaak es imadnivaloak es aaaaahw...
    Annyira remelem hogy Jungkook es Suga nagyonhamar meg cukibbak lesznek, hogy Suga is megembereli magat, hatha egy kicsit hasonlít majd Agust D re itt nekunk :3 :D
    Jahj, Sugakook elvonasaim vannak,ugyanis az utobbi idoben az osszes (AZ OSSSZES) SugaKook ficit elolvastam, igen, mar az angolokat kezdtem... (Bajok vannak, nem is tudom mi lesz velem, ha az a negy nap is lejar, es az iskolara is kell idot forditanom, es nem lesz annyi idom a kedvenceimre...)
    Most mar elfelejtettem mit akartam irni,mikor az elejet irtam,szoval csak anyitkerdeznek, hogy hallottad-e mar a most debutalt MASC bandat? Merthogy en ANNYIRA de annyira vartam hogy uuuu es aaaah es aztaaaaaa
    ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
  4. Hát, egy kimondott kedvenc részt nem tudnék mondani, ugyanis mind a három párossal van két-három olyan részem amiért teljesen odáig vagyok. A milyen hangulatúra, pedig a válaszom a vidám, hiszen én egy túlpörgött emberke vagyok és imádom a könnyed hangvételű dolgokat, de persze a szomorúbbal sincsen semmi bajom.
    Hehehe, nagyon jó volt ez a rész! Jimin, hogy kidobálta már a két hülyét a sátorból, csak azért, hogy Jinnel lehessen, erre Hercegnő meg bealszik :D Jungkook!!! Fiam (tudom, hogy idősebb nálam, de ez most ideillik), fogadd meg a tanácsokat és állj a sarkadra, ha már Suga ilyen kis beszari! :)
    Juhujj, TaeTaet úgy megsajnáltam, én egyszer üvegszilánkba léptem bele mezítláb. Az sem volt kellemes, de azért egy csavar durvább eset(szerintem). Hobi olyan cuki volt, ahogy minden erejét összeszedve tekert a dombon felfele, csakhgy V eljusson az orvoshoz <3
    Imádtam ezt a részt!

    VálaszTörlés
  5. Örülök az új résznek :*
    Nekem volt kedvenc részem : a 63. SugaKook <3

    VálaszTörlés
  6. Egyrészt végre ujra megtalaltam a blogot szoval végig olvastam ahonnan abbahagytam es imádtam. Én nagyon szeretnék sugakookott személy szerint. A kérdésre a válasz részt nem tudok mondani annyi van, de mikor boldogok a párok egymassal ja es nem loholnak jin utan akkpr en is olyan leszek mint JimunXD ksoga fuson csak kook utan hopi Tae ért :) nagyon jo lett igaz az egesz napom szinte rament hogy utolérjem magam de megérte ^-^

    VálaszTörlés
  7. Nekem a kedvenceim a "Ülj le vagy feküdj le velem" es a "M pont M a M?"
    Mert SugaKook és humoros ^^

    VálaszTörlés
  8. PKA:Mikor várható új rész???Félre ne értsd,csak szeretném tudni mikor lesz vagy ha késik akkor nagyjából mikorra kell rá számítani és milyen okból késik az új rész???A választ köszönöm előre is!! :D :D :D <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  9. Mikor lesz új rész????Vagy lesz most új????Ha nincs új one-,two-,vagy threeshotot várhatunk tőled JinMin-el,SugaKook-al vagy VHope-al?????

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Ne vedd tolakodásnak csak tudni szertném mikor lesz új rész?
    Már nagyon várom.

    VálaszTörlés
  11. Higyjétek el, ég a pofámon a bőr, amiért megvárokaztatlak titeket, de nagyon nehéz így tanítási időben békésen írogatni jó minőségű fanficeket.
    (A szabadidőnet is ûj shipekbe folytom... *szánalmas*, de aki szintén megismerte a SerVampot az értheti.)
    Mundenesetre mivel érzem, hogy a fogalmazási készségem még elérhető, probálok kiutakat találni a streszes mindennapjaimból, csak hogy írhassak. Törekszem, hogy ebben a hideg se állítson meg. (Mert ugye a Pszt!BTS egy nyári mű...) Ha tényleg ki fog rajtam az időjárás befolyása, kaptok OneShotokat, de arra sem tudok pontos időt mondani.

    VálaszTörlés
  12. Kérlek annyira nagyon kérlek,hogy írj Sugakook részt!! Imádom a storydat szóval ne hagyj cserben!!

    VálaszTörlés