2014. június 6., péntek

28 BTS: "Kettő együtt"

JungKook ujjait dörzsölgette, miközben gondolkodott, hogyan is kezdhetne bele mondanivalójába.
- M-Most rosszabbul érzem magam, mint egy felelésnél - pusmogta ágya szélére leülve.
- Miért? - kérdezte Jin, miközben a maknae rendetlen asztalán pakolta el az íróeszközöket, rakta egymásra a tankönyveket és a puskáknak használt papírfecniket egy kupacba szedte. - Sok mindent lelesel...
- A-Azok csak tanulókártyák - hazudott, majd mérgesen rászólt az idősebbre. - Most ne a grafitokat hegyezgesd, hyung! N-Nem ezért hívtalak...
- Fontos a hegyes ceruza.
- Fontosabb, amit mondok.
- Mondd!
- Hát... K-Kettő együtt.
- Hm?
- Egyre inkább ott van a dorm levegőében ez, hogy kettő együtt, ketten együtt vannak. Minden együtt van valamivel. Érted, nem?...
- Én...
- Mint például a csoki és a vanília fagyi, vagy mint te és Jimin. Kettő együtt... L-Lehet, hogy hülyének fogsz tartani, hyung, de... Olyan rossz érzés belegondolni, hogy egyedül vagyok a csapatban.
- Már hogy lennél egyedül? Hatan is körülötted császkálunk.
- Császkáltok és csókolóztok...
- I-Igaz, te láttál minket, mikor Jimin...
- Igazából most nem rátok gondoltam.
- Akkor TaeHyungékra?
- Nem...
- Huh?...
- S-Sokat gondolkodtam rajta, hogy elmondjam-e valakinek. Végül arra jutottam, hogy nem szeretném magamban tartani. Én... Láttam valami érdekeset, amit lehet nem kellett volna. De nem tehettem ellene! Csak úgy beléptem a nappaliba, hogy töltőre tegyem a tablettemet, aznap, mikor te elmentél HyoSanggal, Jimint meg a székhez kötöttük... - csukta be szemeit pirosas arccal, ami elárulta Jinnek, hogy valami kínos dologról van szó. JungKook tisztán emlékezett a történtekre, s most még is időzik, hogy elmondja. - Én csak... Tényleg csak leguggoltam a billiárd asztal lábaihoz, nem sejtettem, hogy mi történik a hátam mögött. Nem direkt leskelődtem! Amíg a töltővel vacakoltam, hátrafigyeltem, mert Suga hyung bejött a nappaliba. NamJoon hyung meg már rég ott aludt a kanapén, ahol ti csináltátok Jiminnel.
- Hé! Hé! - pirult el Jin. - Most nem akkorról van szó, mikor Jimint megkötöztétek? N-Ne keverd bele a kanapés incidenst! - paskolta meg JungKook fejét, miközben csontig szégyellte magát a történtek miatt. - K-Kérlek, folytasd. D-De csak higgadtan, ne keverd a dolgokat - ült le az ágyra ô is.
- N-Neki futok újra - bólintott. - Épp a billiárd asztal lábánál guggoltam, mikor Suga hyung besétált a nappaliba. Ahogy észrevette a kanapén alvó NamJoon hyungot, lassabbakat és halkabbakat kezdet lépni. Gondoltam, nem akarja felébreszteni hyungot, ezért hát én is követtem a példáját, nem adtam ki zörgő hangokat. Annyira csöndes voltam, hogy észre se vett engem. S mikor már kezdtem felállni a földről, láttam, hogy Suga hyung megcsókolja NamJoon hyungot.
- Megcsókolta? Hogy?...
- Hát nem úgy, mint téged Jimin ugyan azon a kanapén...
- F-Felejtsd el! Felejtsd el! Nem szabadott volna nézned minket! Jeon JungKook, sose nézz pornót!
- Mindenesetre Suga hyung nem azt csinálta, amit Jimin veled. Hyung csak lassan hozzányomta az ajkait NamJoon hyung szájához. Mintha nem akarta volna, hogy felébredjen rá. Fuuura volt... L-Lesokkolt - kezdett kuncogni elszomorodva. - Rólad és Jiminrôl tudok. Hoseokra és Vre is rányitottam egyszer.
- Mi a szősz?...
- Suga hyungról viszont nem sejtettem...
- JungKook?... - nézett Jin a fiú szomorú arcára.
- Elgondolkodtam akkor, hogy vajon miért én vagyok a hét tagból az, aki egyedül maradt. Hogy mi lehet az oka... De rossz ezen gondolkozni. Amúgy se jutok semmire... R-Rossz így... N-Nem akarok egyedül lenni, Jin hyung! - kapta fel a fejét. - J-Jiiin hyung, mondj valamit! - esett az idősebb karjaiba.
- I-Igenis! - pislogott és átkarolta dongsaengét. - É-Értem, mi aggaszt. Sajnálom! Bocsánat!
- Huh?
- Bocsánat, hogy rossz hyung voltam, rossz példát mutattam. Mostantól... Mostantól vigyázni fogok! Ha bármi olyan dolgot művelnek a hyungjaid, ami zavar, azonnal szólj rájuk vagy szólj nekem, jó? Plusz; Hogy ne érezd magad egyedül, összehozom, hogy a többiekkel lehess. Meglesz rendesen a társaságod.
- Jin hyung, én... - távolodott el a másik szemébe nézve.
- Jimin mellett nem fogod érezni az egyedül létet, higgy nekem.
- Értékelem a segítségedet, de nem szeretném, hogy miattam ne legyél együtt Jiminnel.
- Nyugi. Nem lesz semmi baj.
- Jin hyung, ugye nem akarsz szakítani Jiminnel!? - vitte fel mérgesen a hangsúlyát.
- J-JungKook... H-Hogy kérdezhetsz ilyen butaságokat? - sértődött meg.
- Mostanában erőszakoskodik veled... Úgy hogy nem tudom... Jól viseled? Még annak ellenére is, hogy semmi energiád sem marad?
- Csak... Nem bír magával, mert szeret engem. Én is szeretem ôt. A kapcsolatunk rendben van, azt hiszem...N-Ne kérdez ilyen sületlenségeket!

- Ha már kapcsolat; Te tudtad Suga hyung és NamJoon hyung kapcsolatát?
- Gyorsan tudsz témát váltani...
- Szóval?
- ... Az igazat megvallva, nem most hallok először a kettőjük érdekes szituációjáról - mondta Jin, és JungKook arcára kiült a kíváncsiság. - HyoSang ugyan ilyen dolgot mesélt nekem akkoriban, mint most te. Nem hittem neki, és neked se hiszek. Amíg a saját szememmel nem látom, nem hiszem, hogy valami románc van köztük.
- Pontosan mit mesélt HyoSang hyung?
- Hogy mit? Hát... Tudod, a mi leaderünk nem fogyaszthat alkoholt. Hamar bealszik tőle, ha meg nem, akkor összetéveszti az embereket, engem az anyjának szokott nézni... Mikor HyoSang által elmondott incidens történt, akkor NamJoon bealudt... Egy nagyobb buli volt a cégnél. Jimin, TaeHyung és te még akkor nem is voltatok igazán a csapat része. Ha jól emlékszem, ott sem voltatok. Mindenesetre NamJoon rendesen becsiccsentett. HyoSang kísérte el arcot mosni, de ahogy beértek a fürdőbe, a leaderünk fogta magát és elaludt a zuhanytálcában. Belekapaszkodott a kabin ajtajába, ezért nem lehetett onnan elmozdítani. De HyoSang aggódott, nem akarta ott hagyni. Elsietett, engem megkeresni, hogy segítséget kérjen, de nem talált a nagy tömegben. S mikor egymaga visszament, mozgolódást hallott. Óvatosan bekukucskált és látta, ahogy Yoongi az ajkait a leaderünkére tapasztja. Őt is sokk érte. Főleg, amikor Yoongi fogta magát és kiviharzott előtte. Villám sebességgel viharzott el a tett színhelyéről, nyomot sem hagyva maga után. Legalább is HyoSang elmondása alapján ezek történtek...
- Suga hyung... Suga hyung egy... CSÓKTOLVAJ?
- Hee??
- Lehet, hogy már másoktól is lopott csókokat. Mindig olyan ártatlan és barátságos arcot vág, de mi van ha már lesmárolt engem is, miközben valahol aludtam?
- JungKook, azért nem hiszem, hogy Yoonginak ez lenne a hobbija...
- Te nem nézed ki belőle? Én viszont el tudom képzelni!
- Én még NamJoonnal sem tudom elképzelni...



2 megjegyzés:

  1. Ohh... Csak neem... ?! A Suga-Namjoon-Jongkook szál kezd alakulgatni? *-*

    VálaszTörlés
  2. DE igen *OOO* és nagyon élvezem hogy az én kicsi biasom ekkora "ribanc" legyen :333 nyahahaha imádom még mindig :3

    VálaszTörlés